Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Απάντηση των οργανωμένων σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα χρέη του ΠΑΟΚ


Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ωραιοκάστρου απάντησε στην ερώτηση των 12 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι χαρακτήρισαν σκανδαλώδη και προκλητική τη νομοθετική ρύθμιση για την απαλλαγή των χρεών του ΠΑΟΚ. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την επερώτηση στη βουλή , των 12 ΒΟΛΕΥΤΩΝ του πασοκ, οι οποίοι χαρακτήρισαν σκανδαλώδη και προκλητική τη νομοθετική ρύθμιση η οποία θα απαλλάξει από τα χρέη την ομάδα μας. Τα χρέη που δημιούργησαν αχυράνθρωποι και φυτευτές διοικήσεις , που τοποθτετήθηκαν από το συγκεκριμένο κόμμα , όταν αυτό βρισκόταν στην εξουσία, με μόνο σκοπό να έχουν υποχείριο τους τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψηφοφόρων στη βόρεια Ελλάδα.
 
Οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούσαν το αγαπημένο μας σωματείο σε κατάσταση ομηρείας για να εξυπηρετούν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα, αυτοί πλέον φωνάζουν για αυτά που υπόσχονταν από το 2007 στο λαό του Π.Α.Ο.Κ. Και όταν επιτέλους αυτά υλοποιήθηκαν από άλλο κόμμα που ήρθε πρόσφατα στη κυβέρνηση , τους παρακολουθούμε να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους , επειδή άλλοι υλοποίησαν όσα μας υπόσχονταν τόσα χρόνια. Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο !!!
 
Μήπως όμως η παραπάνω σας στάση αποδεικνύει ότι δεν θέλατε πραγματικά ο Π.Α.Ο.Κ. να πληρώσει τα χρέη του για να συνεχίσετε εσείς να παίζετε τα πολτικά σας παιχνίδια στη πλάτη του Π.Α.Ο.Κ. ;
 
Σε αυτούς λοιπόν που βλέπουν προκλήσεις και σκάνδαλα τους απαντάμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ είναι το μοναδικό σωματείο που διάλεξε το δρόμο της εξυγίανσης, πληρώνοντας τις οφειλές του προς το ελληνικό δημόσιο και όχι το δρόμο που διάλεξαν άλλοι (άρθρο 44, άρθρο 99, πτώση στη Γ εθνική). Ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ζήτησε να περάσουν τα χρέη του στις πλάτες των Ελλήνων φορολογουμένων , όπως νομοθετήσατε εσείς για τα χρέη αλλων ΑΕ και τραπεζών.
 
Για τους 12 ΒΟΛΕΥΤΕΣ του πασοκ που συνυπογάφουν την αστεία αυτή επερώτηση θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε ( γιατί το καταλάβατε καλά στις 25 Ιανουαρίου ) ότι ο λαός της Θεσσαλονικης περισσότερο προσμετράει την άποψη της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη παρά τη δικη σας. Καλό ταξίδι στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας,
 
ΥΓ: Φέτος το Πάσχα ξεκινάει η πραγματική ανάσταση του Π.Α.Ο.Κ μας, καθώς απαλλαγμένος από τα χρέη του ο Δικέφαλος θα πετάξει ψηλά αυτόνομος και δυνατός.
 
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου