Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...





Από την Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνονται τα εξής:
Πληροφορηθήκαμε σήμερα με έκπληξη την κλήση σε απολογία της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 από το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της Football League, λόγω της ένστασης που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος Νέων, ο οποίος έληξε με νίκη της ομάδας μας και σκορ 4-1.
Κληθήκαμε σήμερα να απολογηθούμε... αύριο για ένα "γεγονός" για το οποίο δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη. Υπενθυμίζουμε, δε, τι ακριβώς αναφέρει ο διαιτητής Αριστείδης Λυμπούδης στις παρατηρήσεις του φύλλου αγώνα:
"Πριν την έναρξη του αγώνα πληροφορηθήκαμε ότι ο 1ος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 1-0 υπέρ του 'Εθνικού Γαζώρου'. Επειδή ο ορισμός από το site της ΕΠΟ αναφέρει ότι είναι αγώνας ΜΠΑΡΑΖ, μαζί με τους βοηθούς, τον παρατηρητή αγώνα και τον παρατηρητή διαιτησίας διαβάσαμε το Άρθρο 3 της προκήρυξης του πρωταθλήματος και αποφάσισα ότι σε περίπτωση που η κανονική διάρκεια του αγώνα έχει σκορ 1-0 υπέρ του 'ΑΠΟΛΛΩΝ 1926' θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση". 
Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ξεκαθαρίζει ότι θα εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, σε περίπτωση που η απόφαση για την τύχη του αγώνα δεν συνάδει με την λογική και κατ' επέκταση με την απόδοση δικαιοσύνης.
Σε ότι αφορά την ένσταση της ομάδας, που εντός αγωνιστικού χώρου γνώρισε την ήττα με σκορ 4-1 και επειδή η ΠΑΕ Σέρρες (Εθνικός Γαζώρου) δείχνει να αποδέχεται την επανάληψη του αγώνα μπαράζ, είμαστε στην διάθεση σας".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου