Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Καταγγελίες σοκ των διαιτητών ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ: «Θα σκοτώσω εσένα και την οικογένεια σου, θα γ... τη μάνα σου, τη γυναίκα σου»


Οι καταγγελίες των διαιτητών του αγώνα Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ πριν δύο ημέρες, σοκάρουν.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγορείται για εισβολή στα αποδυτήρια μετά το τέλος του ματς και ύβρεις προς τους διαιτητές, με τον φύλλο αγώνα και την έκθεση τους να προκαλούν... ανατριχίλα.
Μάλιστα, η αρμόδια Επιτροπή της Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 150.000 ευρώ τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκό, ένα ποσό που φτάνει τις 180.000 ευρώ μαζί με τα βεγγαλικά και τα αντικείμενα που έπεσαν.
Διαβάστε χαρακτηριστικά την έκθεση του ενός διαιτητή για το ματς:
«Ένα λεπτό μετά την είσοδό μας στα αποδυτήρια, η πόρτα άνοιξε με δύναμη απ' τον κ.Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνοδία 1 ανδρός. Πέταξε ένα κερί προς τον κ.Ανκαραλί, αλλά πέτυχε την καρέκλα. Ήταν εξαιρετικά επιθετικός και συγκρατήθηκε από εμένα κι από έναν απ' τους συνοδούς του, φωνάζοντας "Θα σε σκοτώσω. Δε θα φύγεις απ' την Ελλάδα απόψε ζωντανός! Στο υπόσχομαι όπως σε βλέπω και με βλέπεις. Θα σε σκοτώσω, την οικογένειά σου κι αυτό είναι υπόσχεση!». Το επανέλαβε αρκετές φορές και μετά είπε "Θα γ**** τη μάνα σου, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου μπροστά σου!". Μετά έφυγε. Αυτό διήρκεσε 2 λεπτά και δεν υπήρχε ασφάλεια ή αστυνομία εκείνη τη στιγμή να μας προστατεύσει» ήταν όλα όσα σχετικά έγραψε ο Σλοβένος διαιτητής Νταμίρ Γιαμόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου