Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ...





Έχασε ένα παιχνίδι - Γιόρτασε μια ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση του ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ!

Όχι ότι δεν ήθελαν να νικήσουν και να χαρίσουν ακόμα μία νίκη στον κόσμο τους οι παίκτες του Ελλησπόντου, αλλά κάτι η γιορτινή ατμόσφαιρα της φίεστας για την άνοδο, κάτι ο Απόλλων Ζαγκλιβερίου που ήθελε το παιχνίδι για να ''πληρώσει'' με το ίδιο νόμισμα την εντός έδρας ήττα του από την Μάδυτο, κάτι ο τερματοφύλακας του Ζαγκλιβερίου που έπιανε τα άπιαστα, κάτι ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Τζουβελέκη στο 20΄ λεπτό, κάτι το ότι το μυαλό των περισσοτέρων ήταν στον τελικό του 5 χ 5 στον Σταυρό (που κατέκτησαν τα παιδιά της Μαδύτου!) ε, δεν ήθελε και πολύ για να χαθεί το παιχνίδι με το Ζαγκλιβέρι..

fstc
Ουδεμία σημασία έχει όμως!
Ο Ελλήσποντος έχασε ένα παιχνίδι  (άνευ σημασίας...) ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΝΟΔΟ!! ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ και ΠΑΝΑΞΙΑ ΑΝΟΔΟ!!!
Για την ιστορία και μόνο θα πούμε ότι το παιχνίδι έληξε με 0-2 και πως ο Ελλησποντος παρουσιάστηκε κατώτερος της ποιότητας και των δυνατοτήτων που έχει. Είπαμε όμως το γιατί...
Άλλωστε στη Νέα Μάδυτο όλοι γιόρταζαν την ιστορική ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Β΄ Κατηγορία!!!

fstb
Από νωρίς είχε στηθεί όλο το σκηνικό της φίεστας. Αψίδες για τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους και ανέβασαν την ομάδα, τραπέζια και καθίσματα για τον κόσμο, ψησταριές και μεζέδες για όλους και την φιλοξενία του Απόλλων Ζαγκλιβερίου που γιόρταζε και εκείνος τη δική του άνοδο, χορευτικά τμήματα για το καλώς ώρισες της ομάδας του Ελλησπόντου στη νέα της κατηγορία!
Το συμβούλιο της ομάδας έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να γίνουν όλα άψογα και το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Αν έρχονταν και η νίκη θα ήταν όλα καλύτερα βέβαια, αλλά έιπαμε δεν πείραξε κανέναν.
Η γιορτή έγινε προς τιμήν των προσπαθειών που γίνονται καθημερινά εδώ και δύο χρόνια και που δικαιώθηκαν με την άνοδο και το χάρηκαν όλοι!

ntemp

Η συγκίνηση και η περηφάνεια των Μαδυτίων στην γιορτή αυτή ξεχείλιζε και γέμιζε τον τόπο.
Ιδιαίτερα οι μεγαλύτεροι που έχουν δει και ζήσει τεράστιες στιγμές με τον Ελλήσποντο δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους.
Μακάρι τα νέα παιδιά που αγωνίζονται σήμερα στον Ελλήσποντο να δίνουν πάντα τέτοιες χαρές σ΄ αυτόν τον κόσμο μιας ποδοσφαιρομάνας περιοχής όπως η Μάδυτος! Το αξίζει να πέρα για πέρα!!

fstd
Ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ και ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ!
Αυτή η νεανική ομάδα του Γαβρίλου Σπυριδέλη έχει παιδιά -χρυσάφι σε ταλέντο και ικανότητα που ήδη στα εφηβικά τους χρόνια είναι μπαρουτοκαπνισμένα, είναι ήδη έμπειρα με δυό χρόνια βασικής παρουσίας σε πρωταθλήματα και έχουν μπροστά τους γεμάτα 10 - 15 χρόνια προσφοράς ο καθένας τους και μάλιστα ακολουθούν και άλλα από την Ακαδημία της Μαδύτου!
Να μου το θυμηθείτε ότι του χρόνου ο Ελλήσποντος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Β΄ κατηγορία!!!
Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Ελλησπόντου και στον κόσμο τους - Καλή δύναμη και συνέχεια στη νέα τους πορεία!

fstz
 http://strymonikostoday.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου