Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ.... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ κ. ΓΑΛΤΣΙΔΗ...






Μετά τα όσα έγιναν την Τρίτη με την απόλυση του Κώστα Γαλτσίδη από την τεχνική ηγεσία της Κ-20 του Απόλλωνα, ήρθε χθες μια προσπάθεια... συμβιβασμού.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ Κώστας Ζώης και Μιχάλης Φωτιάδης, με τον εξωδιοικητικό παράγοντα Γιώργο Πιαστόπουλο πρότειναν στον Βασίλη Ανατολίτη να ανακαλέσει την απόφασή του. Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρθηκε πως ο Γαλτσίδης παρέστη στα γραφεία, έδωσε εξηγήσεις και εν συνεχεία αποχώρησε, με τον Ανατολίτη να δέχεται εν συνεχεία την εισήγηση των τριών για επιστροφή του εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την ΠΑΕ Σέρρες. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, ο Γαλτσίδης αρνήθηκε να επιστρέψει, λέγοντας ότι θα το κάνει αυτό μόνο αν του καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα.

Ο Γαλτσίδης όμως είπε στη «Μ» τα εξής: «Πήγα στα γραφεία για να πληρωθώ και όχι για να απολογηθώ. Απλά ήταν μαζεμένοι όλοι, συζητήθηκε το θέμα και εν συνεχεία αφού μου είπαν ότι δε γίνεται να πάρω χρήματα αποχώρησα. Αργότερα με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος ο Πιαστόπουλος και μου είπε ότι αν ανακαλέσω τις δηλώσεις μου,  μπορώ να επιστρέψω, αλλά του απάντησα ότι δεν ανακαλώ και ότι το κλίμα έχει χαλάσει, οπότε δεν τίθεται θέμα επιστροφής μου. Με τον Ανατολίτη δεν μπορώ να συνεργαστώ ξανά», είπε και συμπλήρωσε: «Ευχαριστώ πολύ και τους τρεις ανθρώπους

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου