Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ.... ΠΛΕΟΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ....



Τηρουμένων των αναλογιών, το μοναδικό χαμόγελο για τους Απολλωνιστές φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα να προερχόταν από την ομάδα νέων, που κατετάγη πρώτη στην κανονική περίοδο στον όμιλό της και διεκδικεί με προϋποθέσεις την είσοδό της στα πλέι-οφ (παίζει το ερχόμενο Σάββατο με την ΠΑΕ Σέρρες, στη ρεβάνς του 1-0).

Λίγες μέρες πριν από το κρίσιμο αυτό παιχνίδι, λοιπόν, ήρθε μια ακατανόητη απόφαση για να διαταράξει το κλίμα και να πυροδοτήσει αντιδράσεις. Με απόφαση του Βασίλη Ανατολίτη (το ανακοίνωσε ο Γιάννης Ζαπρόπουλος), παρελθόν αποτελεί από χθες ο προπονητής της Κ-20 του Απόλλωνα Κώστας Γαλτσίδης. Τους λόγους της απόλυσης τους ανέφερε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ: 

«Ο προπονητής της ομάδας Νέων της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστας Γαλτσίδης στηρίχθηκε απόλυτα καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς από την διοίκηση της Π.Α.Ε. Ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση στην εκτέλεση των καθηκόντων του. Όμως, οι πρόσφατες δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης για θέματα που αφορούσαν αποκλειστικά την πορεία της  επαγγελματικής ομάδας, εκτός από άστοχες και άκαιρες, ήταν και ακατανόητες, από την στιγμή που όταν τις έκανε δημόσια εξακολουθούσε να ανήκει στο δυναμικό του Απόλλωνα και συνέχιζε την προσπάθεια με την ομάδα Νέων. Δυστυχώς, οι συγκεκριμένες δηλώσεις και η εν γένει συμπεριφορά του οδηγούν στην λύση της συνεργασίας.  Με απόφαση της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, από σήμερα και μέχρι το τέλος της περιόδου 2014-15 χρέη προπονητή εκτελεί ο Γιάννης Πολλαετίδης. Ευχαριστούμε τον κ. Γαλτσίδη για τις έως τώρα υπηρεσίες του, τονίζουμε ότι έχει μεγάλο μερίδιο συμμετοχής στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας Νέων και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Δεν έχω δικαίωμα να πω τη γνώμη μου»;

Η «Μ» επικοινώνησε με τον Κώστα Γαλτσίδη, ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει: «Εγώ απλά όταν μου ζητήθηκε η γνώμη μου για την ομάδα ανέφερα ότι έγιναν λάθη, για αυτό οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Δεν έχω δικαίωμα να πω την άποψή μου; Δεν προσέβαλα κανέναν. Αυτή η συμπεριφορά είναι άδικη και ανήθικη. Ειδικά προς τα παιδιά, που το Σάββατο έχουν έναν κρίσιμο αγώνα κι που όλοι τη σεζόν πορευόμαστε μαζί», είπε. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανατολίτης στα αποδυτήρια αιτιολόγησε την κίνησή του αυτή λέγοντας πως «δεν ανέχομαι να με βρίζουν», ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις από γονείς παικτών για αυτή την απόφαση

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου