Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΑΝΑΒΡΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ . ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ..




Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα για το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Ο τελικός όμως δεν αφορά μόνο την ομάδα, αλλά και τον κόσμο!

Που αντιλαμβάνεται πλήρως τη σημασία της αναμέτρησης και ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο, αποτελώντας τον... δωδέκατο παίκτη της ομάδας. Το «Club Rossoneri» απηύθυνε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας ζητώντας να συμπαρασταθεί, ενώ η... προσέλευση την ερχόμενη Κυριακή θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς για να δοθεί η απαραίτητη ώθηση προς τους παίκτες πριν από τη σέντρα. Οι ιθύνοντες του συνδέσμου φιλοδοξούν ότι η εικόνα στην κερκίδα θα θυμίσει ένδοξες εποχές και η προσέλευση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Τελικά... τηλεοπτικό με ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η κυριακάτικη αναμέτρηση τελικά θα είναι τηλεοπτική, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Απόλλων, που έδωσε και απαντήσεις μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της. Με έγγραφο της προς το διοικητικό συμβούλιο της Football League, η διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανέφερε τα εξής: «Λόγω της κρισιμότητας, και του τεράστιου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει ο αγώνας της 26ης αγωνιστικής, ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ και για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, αιτούμαστε όπως ο παραπάνω αγώνας, που θα γίνει στο Γήπεδο τoυ Απόλλωνα Καλαμαριάς την Κυριακή 5 Απριλίου 2015, μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ TV".

Ακολουθώντας πιστά την ίδια ξεκάθαρη γραμμή από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, η σημερινή διοίκηση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 τονίζει προς πάσα κατεύθυνση την αδιαπραγμάτευτη θέση και απαίτησή της να κρίνονται όλα τα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους, μακριά από θεωρίες συνωμοσίας και καταδικασμένες μεθόδους του παρελθόντος.

Με την ευκαιρία, η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 θεωρεί αυτονόητη, σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, την ανταπόδοση της φιλοξενίας στην αποστολή του Αγροτικού Αστέρα την προσεχή Κυριακή».

Μπήκε και ο Κωστούλας

Στα αγωνιστικά, ο Μάκης Δανδίκας έχει -πλην των γνωστών απόντων- όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του. Οι παίκτες που δε θα αγωνιστούν είναι οι Χρήστος Ευσταθίου και Βασίλης Παπαδόπουλος (ο πρώτος λόγω τραυματισμού, ο δε δεύτερος λόγω τιμωρίας), ενώ το θετικό είναι πως προπονήθηκε κανονικά ο Λεωνίδας Κωστούλας, ξεπερνώντας το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Θα φανεί σήμερα όμως αν θα μπορέσει και να ξεκινήσει στο παιχνίδι, αφού έχασε αρκετές προπονήσεις. Η σημερινή είναι προγραμματισμένη στις 3.00, ενώ πριν από την έναρξή της θα τοποθετηθεί ο Μάκης Δανδίκας.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου