Τρίτη 28 Απριλίου 2015

SKODA ΞΑΝΘΗ... ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ 4Χ4 ... ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ...



Μεγάλο παιχνίδι στα Πηγάδια όπου η SKODA Ξάνθη θέλει να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 απέναντι στον Ηρακλή για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ραντεβού με την ιστορία έχουν SKODA Ξάνθη και Ηρακλής. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για τη ρεβάνς του 1-0 υπέρ της ομάδας της Θράκης με στόχο τον τελικό όπου θα βρουν απέναντί τους τον Ολυμπιακό.
Οι γηπεδούχοι έχουν ως μοναδικό στόχο την πρόκριση, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι αυτό δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φλίσκα που έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Η αποστολή της SKODA Ξάνθης: Αναστασόπουλος, Κυριακίδης, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Καρυπίδης, Γούτας, Παπάζογλου, Ομπόντο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Καπετάνος και Ράνος.
Από την πλευρά του ο Ηρακλής ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη μεγάλη του νίκη με 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ. Στον «Γηραιό» υπάρχει η αισιοδοξία πως μπορεί να ακολουθήσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία και να φτάσει ξανά σε έναν τελικό.
Η μόνη απουσία για τον έμπειρο τεχνικό του «Γηραιού», Νίκου Παπαδόπουλου, είναι ο Ιντζόγλου που έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν θα μεταβεί στην Ξάνθη
Η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Λαδάς, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Σιατραβάνης, Κάσσος, Πασάς, Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης και Αγγελούδης.
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου