Σάββατο 18 Απριλίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ... ( VIDEO )





Υποσχέσεις ότι το μέλλον τους ανήκει έστειλαν οι νέοι του Απόλλωνα, που επικράτησαν με 4-1 στην παράταση την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι-οφ (τετράδα) του πανελλήνιου πρωταθλήματος. 

Οι κοκκινόμαυροι μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, (οι Σερραίοι είχαν δοκάρι με τον Δούμτσιο στο 11’), πίεσαν στο δεύτερο και πέτυχαν το γκολ που τους έδωσε τη δυνατότητα να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα στο 83' με πέναλτι του Γκέκα. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, στην οποία οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Το 2-0 πέτυχε στο 97’ με πέναλτι (από ανατροπή στον Καρατάντση) ο Γιώργης, ενώ ο ίδιος παίκτης με άψογο πλασέ στην κίνηση πέτυχε και το 3-0 στο 107’. Στο 110’ ο Μπότης με πλασέ μετά από τακουνάκι του Καρατάντση πέτυχε το 4-0 και το γκολ της τιμής για τους Σερραίους έβαλε ο Τσιλούλης, δύο λεπτά πριν από τη λήξη. Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί και αποθέωση για τους νεαρούς «ροσονέρι»...

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιάννης Πολλαετίδης): Βασιλειάδης, Δινοβίτσης, Ντρίζα, Ράπτης, Σαχίνης, Θυμιατής (113’ Ψωμιάδης), Μουτζίκος (80’ Φούσκας), Τσολερίδης (75’ Καρατάντσης), Βερνάρδος (55’ Μπότης), Γιώργης (117’ Δαμουάκης), Γκέκας (95’ Ποζατζίδης).

ΠΑΕ ΣΕΡΡΕΣ (Σάκηγς Τερζής): Γρηγοριάδης, Ταΐρης (64’ Κωνσταντίνου), Σαϊνατούδης (72’ Τσαμπάζης), Παπίτσας (80’ Αναστασιάδης), Δούμτσιος, Κεραμιδάς, Αγγελίδης, Τσιλούλης, Ζάγκας, Χατζηδημητρίου, Γκάλιος (100’ Σαμαράς).









www.metrosport.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου