Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ....



Αναμφίβολα και διαφορετικά σκεφτόταν τον Μάη οι άνθρωποι του Απόλλωνα. Υπολόγιζαν πως η ομάδα θα έπαιζε τουλάχιστον στα πλέι άουτ και θα διεκδικούσε ακόμη την παραμονή της. Το ποτάμι όμως δεν γυρίζει πίσω.

Ο Απόλλων υποβιβάστηκε και οφείλει σύντομα να βρει την… άκρη για να βάλει βάσεις για μία καλύτερη επόμενη μέρα. Πως θα συμβεί αυτό; Ακόμη ουδείς είναι σίγουρος. Στο χθεσινό δ.σ. του ερασιτέχνη, αποφασίστηκε ουσιαστικά να οριστεί σύντομα μία γενική συνέλευση, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος, θα καταθέσει τις προτάσεις του για το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τα μέλη να αποφασίζουν.  Η συνέλευση αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες 20 μέρες.

Παρουσία Ανατολίτη που δείχνει να έχει πρόθεση παραμονής

Στο χθεσινό συμβούλιο, το παρών έδωσε και ο Βασίλης Ανατολίτης, ο οποίος έμμεσα πλην σαφώς, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει κοντά στην ομάδα, αρκεί βέβαια να δεχθεί κάτι τέτοιο και ο ερασιτέχνης και να υπάρχουν φυσικά και οι ανάλογες προϋποθέσεις. «Θα προσπαθήσω να πληρώσω όλες τις υποχρεώσεις της φετινής σεζόν» τόνισε ο κ. Ανατολίτης που υπογράμμισε πως σύντομα θα διευθετηθεί κα μία οφειλή προς τον ερασιτέχνη, που αφορά το ρεύμα της διαχείρισης του γηπέδου. Είναι πιθανό και ο Βασίλης Ανατολίτης θα παρουσιάσει την δική του πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, στην γενική συνέλευση που θα οριστεί.

Ξεκαθάρισμα από Χαραλαμπίδη

Εκτός από τον Βασίλη Ανατολίτη, παρόν στο συμβούλιο έδωσε και ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης. Ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, θέλησε με την παρουσία να ξεκαθαρίσει ένα θέμα που έχει να κάνει με την μεταβίβαση των μετοχών. Η οποία έχει οριστικοποιηθεί, με τον κ. Χαραλαμπίδη να φανερώνει και τα έγγραφα που πιστοποιούσαν κάτι τέτοιο. Ο νομικός εκπρόσωπος του ερασιτέχνη μάλιστα, επιβεβαίωσε πως πράγματι οι μετοχές ανήκουν πλέον στον κ. Ανατολίτη.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου