Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΝΤΟΠΕ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ...

Μόνο στον Αγώνα με τον Απόλλων Θεσσαλονίκης
αγωνίστηκε ο Γιακουμής και εκεί ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε...

Κεραυνός εν αιθρία στον ΠΑΟΚ καθώς ο Αστέριος Γιακουμής κλήθηκε να απολογηθεί καθώς σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στον αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκός το δείγμα που έδωσε βρέθηκε θετικό στην ουσία μεθυλεξαναμίνη!.

Η κλήση της πρωτοβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής αναφέρει:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Α.Γιακουμή (ποδ/στή): διότι: «Καλείσθε ενώπιόν μας την 23-4-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13.00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών προς απολογία, διότι σε έλεγχο ντόπινγκ (λήψη δειγμάτων ούρων) που σας έγινε στις 8-3-2015 κατά την διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ, από την εργαστηριακή ανάλυση προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα για το Α΄ δείγμα, στο οποίο ανιχνεύθηκε η ουσία μεθυλεξαναμίνη (methylhexaneamine).

Η παρουσία της προαναφερόμενης απαγορευμένης ουσίας επιβεβαιώθηκε κατόπιν ανάλυσης και του Β΄ δείγματός σας.

Ήτοι για παράβαση των άρθρων 128 Α επ. του Ν. 2725/99 όπως ο νόμος αυτός ισχύει σήμερα και 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ σε συνδυασμό με τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 34912/11 των Υπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Πολιτισμού και Τουρισμού, της κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ’ αριθ. 3956/12 των Υφυπουργών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού, του Κανονισμού Ελέγχου Φαρμακοδιέγερσης στις Διοργανώσεις και εκτός των Διοργανώσεων της FIFA και του κώδικα Αντιντόπινγκ της WADA».

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου