Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΧΙΖΟΔΗΜΟΣ... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...



Αναδιάρθρωση σε όλες τις κατηγορίες ετοιμάζει η παράταξη της «Νέας Πορείας» με αρχηγό τον Βασίλη Σχιζοδήμο, ανακοινώνοντας δραστικές αλλαγές στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σχιζοδήμος ανακοίνωσε πως η «Νέα Πορεία» με το που κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΜ, θα προχωρήσει άμεσα στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, η οποία περιλαμβάνει:
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Δύο όμιλοι στην Α1 κατηγορία των 16 ομάδων
Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων στην Α κατηγορία
Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πέντε όμιλοι των 16 ομάδων στην Β κατηγορία
Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Οι υπόλοιπες ομάδες θα στελεχώσουν την Γ κατηγορία
*Δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα την φετινή χρονιά από Α1-Α-Β κατηγορία προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων σε κάθε κατηγορία από το νέο έτος. Aνεβαίνουν από την Α, Β και Γ κατηγορία όσες ομάδες χρειάζονται για να συμπληρωθούν οι νέοι όμιλοι.

Μάλιστα, ο Βασίλης Σχιζοδήμος μιλώντας στο Epsm24 ανέφερε τα εξής: «Με το που τελειώσουν οι εκλογές και αναλάβουμε την διοίκηση της ΕΠΣΜ, θα βάλουμε τάξη από την επόμενη μέρα κιόλας, στα πρωταθλήματα μας προκειμένου να αποφορτιστεί το ποδόσφαιρο. Το πρώτο μας βήμα θα είναι η αναδιάρθρωση των κατηγοριών για να μπει τάξη στους ομίλους και να αποκτήσουμε και πάλι σοβαρά πρωταθλήματα με καθαρούς και σοβαρούς ομίλους. Με απώτερο στόχο να έρθει και πάλι η αξιοπιστία στα πρωταθλήματα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου