Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟ Διάβασε περισσότερα στο: Δημοσιοποιεί τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα η ΕΠΟΗ ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, κάνει γνωστό πως δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο του ΠΑΣ Γιάννινα και ζητά από την ΠΑΕ να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα αυτού.

Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για την μη χορήγηση άδειας στον ΠΑΣ Γιάννινα, από την ΕΠΟ τονίζουν μέσω ανακοίνωσής τους ότι δεν έχουν καμία αντίρρηση να ανοιχτεί δημόσια ο φάκελος αν συναινέσει και η ομάδα της Ηπείρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατόπιν των πρόσφατων δημόσιων τοποθετήσεων του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δηλώνει ότι δεν έχει αντίρρηση να δημοσιοποιήσει τον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία απολύτως αμφισβήτηση αναφορικά με τη μη χορήγηση άδειας για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις περιόδου 2015-2016.

Για τον σκοπό αυτό η Ε.Π.Ο. καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να δηλώσει εγγράφως ότι συναινεί στο άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης».

www.gazzeta.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου