Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣ.. ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ...


Γκάφα άνευ προηγούμενου από διαιτητή, ο οποίος δεν γνώριζε τον κανονισμό για τις ισοβαθμίες κι έκανε άνω – κάτω το πρωτάθλημα Κ20 στην Φούτμπολ Λιγκ!
Στον τελικό του Βόρειου Ομίλου, έπαιξαν Απόλλων Καλαμαριάς – Εθνικός Σερρών και οι Πόντιοι κέρδισαν 1-0. Επειδή στο πρώτο παιχνίδι είχαν χάσει με 1-0, οι δύο ομάδες έπαιξαν παράταση, όπου ο Απόλλων Θεσ. κέρδισε με 4-1, κέρδισε τον τελικό και προκρίθηκε στην τελική φάση, μαζί με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καλλιθέα.
Η ομάδα των Σερρών το έψαξε και κατέθεσε ένσταση, καθώς ο κανονισμός προβλέπει ότι με 1-0, βγαίνει πρώτη η ομάδα που είχε τα καλύτερα αποτελέσματα στην κανονική περίοδο. Αυτή ήταν ο Εθνικός Σερρών, οπότε κακώς παίχτηκε παράταση!
Σήμερα έγινε η κλήρωση για την τελική φάση και λόγω αυτής της κατάστασης, στην κληρωτίδα μπήκε και η “ομάδα Α”, μέχρι να εκδικαστεί η ένσταση και να δικαιωθεί η ομάδα των Σερρών!

www.thessports.gr 

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ . ΕΦΟΣΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Σ. ΤΟΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου