Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ... Ο ΓΑΛΤΣΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ... ( VIDEO )



Ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926:
"Με πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης της Π.Α.Ε. Απόλλων 1926, Κώστα Ζώη και Μιχάλη Φωτιάδη, καθώς και του εξωδιοικητικού παράγοντα, Γιώργου Πιαστόπουλου συζητήθηκε σήμερα το θέμα, που δημιουργήθηκε μετά τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Νέων, Κώστα Γαλτσίδη σε αθλητική εφημερίδα και την απόλυσή του.
Παρών στα γραφεία της Π.Α.Ε. ήταν σήμερα και ο κ. Γαλτσίδης, από τον οποίο ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί προέβη στις συγκεκριμένες δηλώσεις. Μετά την αποχώρηση του κ. Γαλτσίδη, κατατέθηκε εκ μέρους των κ.κ. Ζώη, Φωτιάδη, Πιαστόπουλου συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να βρεθεί η ¨χρυσή τομή" και η ομάδα Νέων του Απόλλωνα να παραταχθεί με όλες της τις δυνάμεις στον σαββατιάτικο αγώνα μπαράζ με την ομάδα των Σερρών και να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, με στόχο την κατάκτηση του πανελλήνιου τίτλου.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε., Βασίλης Ανατολίτης συναίνεσε και δέχθηκε την πρόταση των μελών της διοίκησης, ώστε να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα, μετά τις δηλώσεις του προπονητή στον Τύπο.
Ακολούθησε τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την διάρκεια της οποίας ο κ. Γαλτσίδης αρνήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα Νέων και να καθίσει στον πάγκο της για τον αγώνα του Σαββάτου, λέγοντας ότι θα το κάνει αυτό μόνο αν του καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα".         




Στο βίντεο θα ακούσετε τον λόγο της αποχώρησης από τον κ. Γαλτσίδη στην εκπομπή 
Πάμε Μπάλα στο κανάλι 9 της Αθήνας. Ο κ. Γαλτσίδης μιλάει στο 1:03:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου