Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΠΡΩΤΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ


Η χθεσινή εκδήλωση ενδιαφέροντος από την πλευρά Γιάννη Μαυρόπουλου για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Απόλλων έστρεψε ξαφνικά το ενδιαφέρον και πάλι στο διοικητικό κομμάτι, πέντε μέρες πριν από τον «τελικό» για τον Απόλλωνα κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης μίλησε στη «Μ» για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας της Κυριακής και ότι οποιαδήποτε συζήτηση δεν έχει νόημα. «Σε τέσσερις μέρες έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Δεν πρέπει να επιβαρυνθεί αυτή τη στιγμή με οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει το οποιοδήποτε ενδιαφέρον τότε μπορεί ο υποψήφιος αγοραστής να απευθυνθεί στον κ. Ανατολίτη, ο οποίος είναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος», τόνισε.

«Εχω παραχωρήσει τις μετοχές»

Σε ό,τι αφορά στα λεγόμενα του Γιάννη Μαυρόπουλου ότι τον συνάντησε και του ζήτησε την ΠΑΕ τονίζοντάς του ότι αυτός παραμένει μεγαλομέτοχος, ο κ. Χαραλαμπίδης εξήγησε: «Τις μετοχές τις έχω παραχωρήσει στον κ. Ανατολίτη, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Υπάρχει μια τυπική διαδικασία, το πληρεξούσιο που είχαμε υπογράψει να κατατεθεί στην Εφορία, για να γίνει επίσημη η μεταβίβαση. Αυτό μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή από την πλευρά της ΠΑΕ και να τελειώσει το ζήτημα», ολοκλήρωσε ο πρώην μεγαλομέτοχος.

www.metrosport.gr




ETOIMAZETAI O ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ο Κόσμος του Απόλλωνα στο τελευταίο αυτό παιχνίδι του πρωταθλήματος θα είναι δίπλα  στον Απόλλων . Ο τελικός όπως έχει ονομαστεί και δίκαια διότι θέλει μόνο νίκη ο Απόλλων 1926 για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στο γήπεδο την Κυριακή θα βρίσκονται φίλαθλοι από τον Ευοσμο , Πολίχνη , Συκιές , Νεάπολη , Χορτιάτη , Σταυρούπολη , Ηλιούπολη , Γερακαρού , Κολχικό , Κιλκίς , Βέροια , Κατερίνη , Καστοριά , Ξάνθη από Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές. 
Στο γήπεδο αναμένεται να είναι πάνω από 4000 κόσμος θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου