Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ : ΠΟΝΤΙΑΚΗ ... ΣΑΜΠΑ Ο ΜΠΡΙΤΟ... 1-0 / VIDEO










To χρονόμετρο έδειξε το 27ο λεπτό και ο Μπρίτο με μια χορευτική ... ποντιακή σάμπα ... διαμόρφωσε το 1-0 στον αγώνα με την Καλλιθέα  . 

Δυο δοκάρια ο Απόλλων Πόντου και πολλές χαμένες ευκαιρίες. 

Η άμυνα του Απόλλωνα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάει το μηδέν 
( εξαίρεση ο αγώνας Κυπέλλου ) '

Περίπου 1500 φίλαθλοι του Απόλλωνα στην Καλαμαριά παρακολούθησαν το παιχνίδι 






Ο αγώνας:

Με το «καλημέρα» της αναμέτρησης λίγο έλειψε ο Απόλλων να ανοίξει το σκορ. Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Καλλιθέας, ο Λιόνης από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Καλαϊτζίδη πέρασε άουτ. Επτά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου. Ο Γεωργιάδης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Χασομέρης ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στην αγκαλιά του Κουτογλίδη.

Στο 15΄ ο Λιόνης επιχείρησε το σουτ, όμως μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 20΄ η Καλλιθέα ζήτησε πέναλτι.

Στο 22΄ η ομάδα του Τροϊζι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Ταλέντο πέρασε δυο παίκτες του Απόλλωνα, έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λόπεθ.

Πέντε λεπτά μετά ο Απόλλων κατάφερε να πετύχει γκολ. Ο Μπρίτο έκανε το σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κουτογλίδη και κατέληξε στα δίχτυα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Καλλιθέα λίγο έλειψε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ο Ταλέντο με ωραία ενέργεια φτάνει μέχρι την περιοχή του Απόλλωνα, δίνει στον Ταμπάκη, ο οποίος από κοντά πλάσαρε, όμως ο Καπίας ως απομηχανής θεός έδιωξε σε κόρνερ. Και στο 50΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν κι άλλη ευκαιρία, με τον Συριόπουλο να πιάνει ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή και για καλή τύχη του Λόπεθ η μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61ο λεπτό μετά από φοβερό συνδυασμό Συμελίδη και Γεωργιάδη, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Βασιλείου προ του Καλογέρη έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Και δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Μπρίτο να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Κουτογλίδη, που ήταν εκτός θέσης.

Στο 76ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρουν αέρα δυο τερμάτων. Ο Συμελίδης βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Συμελίδη και αντί να τον περάσει, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στη ρίζα του δοκαριού.

Τρία λεπτά μετά οι «κοκκινόμαυροι» σημάδεψαν και πάλι το δοκάρι, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Χασομέρη. Στα εναπομείνοντα λεπτά δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο με τον Απόλλωνα να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

Απόλλων Πόντου: Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Συμελίδης, Μπρίτο (89΄ Κυβελίδης), Καλαϊτζίδης, Καπίας, Λιόνης (73΄ Φάμπιο), Καλογέρης, Χασομέρης (90+3΄ Γκουγκούδης) και Σαμαράς

Καλλιθέα: Κουτογλίδης, Καντέ, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Μίγγος (85΄ Μήλιος),Ταμπάκης (80΄ Γκέτσι), Σμυρλής (71΄ Μάκο), Κοτσάλι, Βασιλείου, Παπαγγελής, Ταλέντο

www.metrosport.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου