Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΕΛ : ΧΡΥΣΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΜΕ ΑΡΗ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ








Χρυσός ο βαθμός της ΑΠΕΛ απέναντι στον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου 1-1 αλλά οι Λαγκαδιανοί εξέδωσαν ανακοίνωση για το διαιτητικό τρίο . 
«Στο ίδιο έργο θεατές, έχουν πρόβλημα μαζί μας» είναι λίγες από τις… κατηγορίες της ΑΠΕ Λαγκαδά, που εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το διαιτητικό τρίο των Δραγούση, Κωτούλα, Ζυγκερίδη από το Κιλκίς, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος με τον Άρη Παλαιοχωρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» μετά το 1-1: «Την πρώτη φορά κ. Δραγούση, στον αγώνα με τον Πιερικό, θεωρήσαμε ανθρώπινα λάθη ότι σφυρίξατε σε βάρος μας. Αυτό όμως που είδαμε με τον Άρη Παλαιοχωρίου στο γήπεδο του Λαγκαδά αποδεικνύει ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο καθώς ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Τόσο εσείς όσο και οι βοηθοί σας κ.κ. Κωτούλας - Ζυγκερίδης από το πρώτο λεπτό ήσασταν εχθρικοί απέναντι στην ομάδας μας. Αποκορύφωμα η φάση της ισοφάρισης όταν ο βοηθός κ. Ζυγκερίδης το επιθετικό φάουλ στον ποδοσφαιριστή μας Τριανταφυλλίδη το έδωσε σε βάρος μας!!!! Στην εξέλιξη της φάσης ο κ.Δραγούσης ανακάλυψε πέναλτι και το 1-1 ήταν γεγονός... Με την απόδοσή σας και οι τρεις στον αγώνα αυτό εκθέσατε και την ΕΠΣ Κιλκίς από την οποία προέρχεστε και εκπροσωπείτε και ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια σε βάρος της. Επειδή έχετε σίγουρα πρόβλημα με την ομάδα της ΑΠΕΛ τόσο εσείς όσο και οι βοηθοί καλό είναι να ζητήσετε μόνοι σας εξαίρεση από τους υπόλοιπους αγώνες μας και να συνεχίσετε την λαμπρή σας καριέρα στο πρωτάθλημα της Football League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου