Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ 3-1 , ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ














Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή, που μετά την ήττα στο Λαγκαδά, επικράτησε του Αρη Παλαιοχωρίου με 3-1 στο Καυτανζόγλειο και μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα της Χαλκιδικής αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό της, οπότε οι κυανόλευκοι κάνοντας το απόλυτο ως το τέλος του πρώτου γύρου θα αναρριχηθούν στην κορυφή. Ο Αρης άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Κωτάκη, η απάντηση όμως ήταν άμεση: Σρτο 12' ο Ρόβας έκανε το 1-1 και στο 35' ο Πτηνόπουλος έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ρόβας στο 70'. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 30' λόγω αποβολής του Παλαβράκη, ενώ στο 66' την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

Αιφνιδιασμός και... απάντηση



Ο Αρης Παλαιοχωρίου ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στο 4' με κοντινή κεφαλιά του Κωτάκη, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αποφασισμένοι και μετά την ευκαιρία του Καραντασιάδη στο 8' ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ρόβα στο 12'. Οι κυανόλευκοι ήταν πιο κινητικοί και στο 30' σε μια καθοριστική φάση ο γκολκίπερ του Αρη Παλαβράκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για ανατροπή στον Παπαδόπουλο. Ο Ηρακλής εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 35' από κοντά ο Πτηνόπουλος με πλασέ πέτυχε το 2-1.
Διαχείριση και τρίτο γκολ



Ο Ηρακλής έχοντας και παίκτη περισσότερο έκανε σωστή διαχείριση του αγώνα, στο 63΄όμως απειλήθηκε με ισοφάριση, κατάφερε όμως εν τέλει να διευρύνει το δείκτη του σκορ με τον Ρόβα στο 3-1. Ο Αρης από το 66' έπαιζε με εννιά παίκτες, αφού την κόκκινη αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90' Ανδρεάκος), Ρόβας (76' Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56' Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

www.metrosport.gr / φώτο : Σωτ. Καρασαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου