Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

MUNDIAL 2014 , 3ος ΟΜΙΛΟΣ , ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ , ΕΛΛΑΔΑ , ΚΟΛΟΜΒΙΑ , ΙΑΠΩΝΙΑ




To Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης και το Sport Goal συνεχίζουν το αφιέρωμα στο μουντιάλ 2014 , σήμερα σας παρουσιάζουμε τον 3ο όμιλο όπου θα συμμετάσχει και η Εθνική Ελλάδος . 



Ακτή Ελεφαντοστού: Πλήρες το... οπλοστάσιο
Η Ακτή Ελεφαντοστού είναι από τις ομάδες που εκπροσωπούν, επάξια τα τελευταία χρόνια την "μαύρη ήπειρο" σε διεθνής διοργανώσεις. Είναι μια ομάδα που θα βρει μπροστά της η εθνική μας στα γήπεδα της Βραζιλίας και χρειάζεται τη δέουσα προσοχή.
Οι "ελέφαντες", όπως είναι το παρατσούκλι τους, έχουν στις τάξεις τους ποδοσφαιριστές με σημαντικές εμπειρίες και πρώτα... βιολιά στις ομάδες που ανήκουν. 
Μερικά από αυτά τα ονόματα είναι τα αδέλφια Τούρε  (Γιάγια και Κόλο) που ανήκουν στην πρωταθλήτρια Μαν. Σιτι, αλλά και την δευτεραθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ.  
Άλλο ένα "βαρύ" όνομα είναι και αυτό του πολύ σημαντικού στην επιθετική γραμμή, Ντιντιέ Ντρογκμπά ο όποιος μετά από την παρουσία του στα Τουρκικά γήπεδα για λογαριασμό της Γάλατα, πλέον είναι ελεύθερος να βρει άλλου ποδοσφαιρική στέγη.
Η Ακτή θα πάρει μέρος για τρίτη φορά σε τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Έως τώρα μετράει μικρή συγκομιδή βαθμών, εμπειριών σε αυτό το επίπεδο, μιας και δεν έχει περάσει ποτέ στην επομένη φάση μετά τους ομίλους. 
Για να φτάσουν όμως στην χωρά της Σάμπα, οι "πορτοκαλί" πέρασαν ένα εύκολο 15μηνο  προκριματικών, τερματίζοντας στην 1η θέση του τρίτου ομίλου της ζώνης της Αφρικής, αφήνοντας πίσω χώρες όπως το Μαρόκο, την Τανζανία και την Γκάμπια.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σαμπρί Λαμουσί γνωρίζει ότι διαθέτει ένα δυνατό και συμπαγές ρόστερ και όλο αυτόν τον καιρό προσπάθησε να "δέσει" έμπειρους και ταλαντούχους, ελπίζοντας ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα στο γήπεδο. 
Στα θετικά πρέπει να τονισθεί ότι η εθνική ομάδα προσδίδει υγεία στα αποδυτήρια και υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών. Οι "ελέφαντες", πάντως, είναι ετοιμοπόλεμοι να κάνουν το.. άλμα και να φτάσουν, όσο πιο ψηλά γίνεται. 
Προγνωστικά: Σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους, το μετά όμως είναι ένα θέμα, αν μπορεί να κοντράρει πιο έμπειρους αντιπάλους θα το αποδείξει μέσα στο χορτάρι. 
Παιχνίδια ομίλων: Ρεσίφε (15 Ιουνίου 2014, 04:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Ιαπωνία), Μπραζίλια (19 Ιουνίου 2014, 19:00 Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού), Φορταλέζα (24 Ιουνίου 2014, 23:00 Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Τα τελευταία χρόνια άρχισε να δείχνει η Ακτή Ελεφαντοστού τη δυναμική της στον παγκόσμιο χάρτη. Εξ' ου ότι δεν έχει κάμια μεγάλη διάκριση σε Μουντιάλ. 
Προπονητής: Σαμπρί Λαμουσί: Από τον Μάιο του 2012, ο Σαμπρί Λαμουσί έγινε υπεύθυνος της εθνικής ομάδας της Ακτής Ελεφαντοστού, πρώτη προπονητική θέση στη καριέρα του. Ο 42χρονος πρώην Γάλλος διεθνής, αντιμετωπίζει ίσως την πιο μεγάλη πρόκληση της ποδοσφαιρικής ζωής του, με την ελπίδα ο  Ντρογκμπά και η παρέα του να αφήσουν το στίγμα τους και να κάνουν ένα μεγάλο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για την Ακτή Ελεφαντοστού είναι το τρίτο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά τόσο το 2006 στη Γερμανία, όσο και το 2010 στη Νότια Αφρική δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τη φάση των ομίλων. Η ΦΙΦΑ κατατάσσει σήμερα την Ακτή Ελεφαντοστού πρώτη μεταξύ των αφρικανικών εθνών.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Σιλβέν Γκμόουο (Σαν Πέδρο), Μπάρι Μπουμπακάρ (Λόκερεν), Σαγιουμπά Μαντέ (Στάμπαεκ). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σεργκέ Οριέ (TFC), Σολ Μπαμπά (Τραμπζονσπόρ), Κονστάντ Τζακπά (Άϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αρτούρ Μποκά (Στουτγκάρδη), Ντιντιέ Ζοκορά (Τραμπζονσπόρ), Κόλο Τουρέ (Λίβερπουλ), Ντιαρασούμπα Βιεϊρά (Ρίζεσπορ), Ακπά-Ακπρό (Τουλούζ). 
ΜΕΣΟΙ: Γιάγια Τουρέ (Μάντσεστερ Σίτι), Σερέι Ντιέ (Βασιλεία), Σείκ Τιοτέ (Νιούκαστλ), Ισμαέλ Ντιομαντέ (Σεντ Ετιέν), Ρομαρίκ (Μπαστιά), Για Κόναν (Ανόβερο). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντιντιέ Ντρογκμπά (Γαλατάσαραϊ), Τζιοβάνι Σιό (Βασιλεία), Βιλφρίντ Μπονί (Σουόνσι), Σαλομόν Καλού (Λιλ), Ζερβίνιο (Ρόμα), Μαξ-Αλέν Γκραντέλ (Σεντ Ετιέν). 

Ελλάδα: Οι "πειρατές" της Βραζιλίας! 
Με πολλά όνειρα και ελπίδες θα ταξιδέψει, στις αποσκευές της, η εθνική μας ομάδας, ώστε να πάρει μέρος στο 20ο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Βραζιλία. Μπορεί η Ελλάδα να έχει μικρή προϊστορία σε τέτοιους θεσμούς, όμως το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω από τα όσα είχε καταφέρει στα γήπεδα της Νότια Αφρικής πριν από τέσσερα χρόνια. 
Ευχή όλων των Ελλήνων είναι διπλά στα "παιδιά" της εθνικής, που αρχίζουν σε λίγες ημέρες τις "μάχες" να διασκεδάσουν τα παιχνίδια και γιατί όχι να προκριθούν στην επόμενη φάση. Ένας καημός που κρατάει χρόνια για όλους τους απανταχού Έλληνες της γης. 
Για να φτάσουν ωστόσο οι "πειρατές" μας στα γήπεδα της Νότια Αμερικής έπρεπε να περάσουν την ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ με αντίπαλο την Ρουμάνια, την όποια και υπέταξαν με σκορ 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη ,ενώ με μια πολύ σημαντική ισοπαλία στο Βουκουρέστι   ( 1-1) πανηγύρισαν την μεγάλη πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. 
Με μεγάλη ψυχή της εθνικής τον Γιώργο Καραγκούνη και ηγέτη της μεσαίας γραμμής ,η Ελλάδα θα προσπαθήσει να περάσει τα εμπόδια των Κολομβιανών, της Ακτής Ελεφαντοστού και της Ιαπωνίας. Δύσκολος όμιλος για προγνωστικά, φαβορί δίνουν όλοι τους Λατίνους, ωστόσο η δεύτερη θέση θα παιχτεί σίγουρα στις λεπτομέρειες. 
Ο Πορτογάλος τεχνικός από την άλλη μεριά περιμένει πολλά από τον φουριόζο από την Ιταλία, Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος διεκδικεί θέση για βασικός με την Κολομβία, ενώ Σαμαράς, Γκέκας με μεγάλο ερωτηματικό τον Κώστα Μήτρογλου περιμένει να "ματώσουν" για το εθνόσημο. 
Προγνωστικά: Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της εθνική μας ομάδα για πρόκριση στην επομένη φάση, που συνάμα θα είναι και μια ιστορική στιγμή για το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, γράφοντας και νέες "χρυσές" σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας. Οι αντίπαλοι όμως δεν φοβίζουν τον Φερνάντο Σάντος, που πιστεύει στην πρόκριση.  
Παιχνίδια ομίλων: Μπέλο Οριζόντε (14 Ιουνίου 2014, 19:00 Κολομβία - Ελλάδα), Νατάλ (20 Ιουνίου 2014, 01:00 Ιαπωνία - Ελλάδα), Φορταλέζα  (24 Ιουνίου 2014, 23:00 Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Η Ελλάδα δεν έχει πετύχει ποτέ καμία μεγάλη διάκριση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στόχος άλλωστε είναι να περάσει πρώτα τους ομίλους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ.
Προπονητής: Φερνάντο Σάντος: Μετά το τέλος της θητείας του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας ακριβώς μετά το Μουντιάλ της Ν.Αφρικής, τον Αύγουστο του 2010 άνοιξε το δρόμο της πρόσληψής του Φερνάντο Σάντος στην εθνική ομάδα. Ο 59χρονος Πορτογάλος ήταν αυτός που ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στην αποκαλούμενη ως "μετά-Ρεχάγκελ" εποχή και θεωρείται άκρως επιτυχημένος. Ο Σάντος ως προπονητής της Ελλάδας κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων αγώνων χωρίς ήττα (συνολικά 17 αγώνες). Επί των ημερών του, η Ελλάδα προκρίθηκε αήττητη στην τελική φάση του Euro 2012 και στις 19 Νοεμβρίου 2013 η Ελλάδα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014, έπειτα από την πρόκριση επί της Ρουμανίας σε διπλούς αγώνες μπαράζ (3-1, 1-1). Είναι η τρίτη φορά που πάει σε Μουντιάλ η Ελλάδα, μετά από αυτές του 1994 και του 2010.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα). 
ΜΕΣΟΙ: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ). 

Ιαπωνία: Με όλα τα "ευρωπαϊκά" αστέρια
Η Ιαπωνία ήταν η πρώτη ομάδα μετά την Βραζιλία, που πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για τα γήπεδα της Νότια Αμερικής, αφήνοντας πίσω της, την Αυστραλία στην προκριματική φάση της Ασίας. 
Οι "μπλε σαμουράι" του Αλμπέρτο Τζακερόνι είναι ένα "σκληροτράχηλο" και σφιχτό σύνολο και στηρίζεται αποκλειστικά στην ταχύτητα που διαθέτει και στο περίσσιο πάθος που βγάζει μέσα στις τέσσερις γραμμές.  
Βέβαια και όπως είναι φυσικό αυτό προέρχεται από τα ευρωπαϊκά αστέρια, που έχουν μάθει τα μυστικά της μπάλας δίπλα σε εγνωσμένης αξίας προπονητές. 
Η Ασιατική ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που δίνει το "παρών" σε Παγκόσμιες διοργανώσεις έχει ωριμάσει, έχει συλλέξει εμπειρίες και είναι πανέτοιμη να χτυπήσει σαν... κόμπρα! 
Και το λέμε αυτό διότι πλέον ξεχειλίζει από ταλέντο, καθώς ο Ιταλός κόουτς έχει την δυνατότητα να έχει στα χέρια του σπουδαίους ποδοσφαιριστές: Τα μεγάλα αστέρια φυσικά είναι ο Κεισούκε Χόντα της Μίλαν και ο Σίνζι Καγκάουα της Μαν. Γιουνάιτεντ. Από τα προκριματικά, πάντως έδειξαν άγριες διαθέσεις οι Ιάπωνες, που δούλεψαν αρκετά πάνω στην ταχηδύναμη και στην αντοχή.
Οι…… σαμουράι διαθέτουν σούπερ φυσική κατάσταση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα, που παραμένει προς το παρόν άλυτο έχει να κάνει με την άμυνα: Ο Ναγκαμότο, ο Γιοσίντα και ο Ουτσίντα είναι καλοί παίκτες, αλλά δεν έχουν εμπειρίες από τέτοιες διοργανώσεις, ωστόσο άπαντες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα φιλοδοξούν να επιτευχθεί πρώτα ο μεγάλος στόχος και ύστερα να δουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. 
Προγνωστικά: Πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση από τους ομίλους, με τόσα αστέρια που έχει η Ιαπωνία θα είναι καταστροφή να μην ρίξει στο... καναβάτσο την Ελλάδα, την Ακτή, ενώ έχει ότι χρειάζεται για να κοντράρει πλέον και λατινικές ομάδες. 
Παιχνίδια ομίλων: Ρεσίφε (15 Ιουνίου 2014, 04:00 Ακτή Ελεφαντοστού - Ιαπωνία), Νατάλ (20 Ιουνίου 2014, 01:00 Ιαπωνία - Ελλάδα), Κουιάμπα (24 Ιουνίου 2014, 23:00 Ιαπωνία - Κολομβία). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Το 2002 που συνδιοργάνωσε το Μουντιάλ μαζί με την Νότια Κορέα δεν κατάφερε να φτάσει αρκετά ψηλά, εν αντίθεση με την "γείτονα" Κορέα. Η Ιαπωνία ωστόσο στη Βραζιλία, ίσως μας εκπλήξει ευχάριστα, πάντως ακόμα δεν έχει φτάσει ψηλά σε Παγκόσμιο Κύπελλο. 
Προπονητής: Αλμπέρτο Τζακερόνι: O 60χρονος, Ιταλός, Αλμπέρτο Τζακερόνι μετά από μια μεγάλη προπονητική καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας, έρχεται για πρώτη φορά σε  Παγκόσμιο Κύπελλο το 2014, έχοντας την ευθύνη της Ιαπωνίας. Η Ασιατική ομάδα προσέλαβε τον έμπειρο προπονητή το 2010 και στη Βραζιλία θα γιορτάσει ένα κύκλο τεσσάρων ετών στο τιμόνι της. Άρχισε πολύ καλά τη συνεργασία του με τους Ιάπωνες και στο πρώτο του αγώνα, η Ιαπωνία είχε μια ιστορική νίκη με 1-0 επί της Αργεντινής . Στη συνέχεια κέρδισε το "Άσιαν Καπ" το 2011 , για να φτάσουμε στο σήμερα που με σχετική άνεση οδήγησε την Ιαπωνία για να γίνει η πρώτη χώρα που θα προκριθεί στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας από τις 4 Ιουνίου 2013 όταν κέρδισε την Αυστραλία στη Σαϊτάμα.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Εΐτζι Καβασίμα (Σταντάρ Λιέγης), Σουσάκου Νισικάουα (Ουράβα Ρεντ Ντάιμοντς), Σουίτσι Γκόντα (FC Τόκιο). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γιασουγιούκι Κόνο (Γκάμπα Οσάκα), Γιούτο Ναγκατόμο (Ίντερ), Μάγια Γιοσίντα (Σαουθάμπτον), Μασάτο Μορισίγκε (FC Τόκιο), Μασαχίκο Ινόχα (Τζούμπιλι Ιβάτα), Ατσούτο Ουτσίντα (Σάλκε), Χιρόκι Σακάι (Ανόβερο), Γκοτόκου Σακάι (Στουτγκάρδη). 
ΜΕΣΟΙ: Γιασουχίτο Έντο (Γκάμπα Οσάκα), Μακότο Χασέμπε (Νυρεμβέργη), Τοσιχίρο Αογιάμα (Σανφρέτσε Χιροσίμα), Χοτάρου Γιαμαγκούτσι (Σερέζο Οσάκα), Χιρόχι Κιγιοτάκε (Νυρεμβέργη), Μανάμπου Σαΐτο (Γιοκοχάμα Μαρίνος), Σίντζι Καγκάουα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Κεϊσούκε Χόντα (Μίλαν). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γιοσίτο Οκούμπο (Καβασάκι Φροντάλε), Σίντζι Οκαζάκι (Μάιντς), Γιοϊτσίρο Κακιτάνι (Σερέζο Οσάκα), Γιούγια Οσάκο (Μόναχο 1860).

Κολομβία: Χωρίς Φαλκάο, αλλά με ορμή
Η Κολομβία του αμφιβόλου και μεγάλου αστεριού της Ράδαμελ Φαλκάο, έρχεται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με όνειρα και φιλοδοξίες σε ένα όμιλο με ισότιμες ομάδες, που θα μπορούσαμε να τονίσουμε δεόντως, ότι κάθε εθνική έχει το δικαίωμα στην ελπίδα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι "Λος καφετέρος ", οι οποίοι θα αναμετρηθούν στο πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα επιστρέψουν μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.   
Η Κολομβία βέβαια έφτασε στα γήπεδα της  Βραζιλίας με σχετική άνεση, καθώς τερμάτισε στην 2η θέση, στην Λατινοαμερικανική ζώνη, μόλις δύο βαθμούς πίσω από την μεγάλη Αργεντινή. 
Αυτή είναι μόλις η πέμπτη φορά που φτάνει στην τελική φάση, η καλύτερη παρουσία της ήταν στο Μουντιάλ της Ιταλίας το 1990, που κατάφερε να περάσει στην επομένη φάση. 
Ο Πέκερμαν από την αντίπερα όχθη είναι στεναχωρημένος και προβληματισμένος, που δεν θα έχει στα πλάνα του τον Ραδαμέλ Φαλκάο. Αν και ο αστέρας της Μονακό έκανε αγώνα... δρόμου για να δώσει το παρών στη Βραζιλία δεν τα κατάφερε και αποφάσισε να μην ρισκάρει την καριέρα του. 
Πέρα τούτου οι λατίνοι διαθέτουν εξαιρετικά όπλα στη φαρέτρα τους, καθώς Κάρλος Μπάκα και Τζάκσον Μαρτίνεζ θα ηγηθούν της επίθεσης, άλλωστε ο Πέκερμαν είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 ή 4-4-3.
Παράλληλα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας έχει στο ρόστερ του αξιόλογες μονάδες σε όλες τις θέσεις: Η άμυνα με Ζαπάτα, Αρίας, Ζουνίγκα, Γέπες και Αρμέρο θα είναι θωρακισμένη, ενώ στη μεσαία γραμμή όλο το δημιουργικό κομμάτι θα περνάει από τον Τζέιμς Ροντρίγκεζ, στα άκρα Κιντέρο και Κουαρδάδο, θα δημιουργούν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. 
Προγνωστικά: Η Κολομβία θα περάσει τον όμιλο με Ελλάδα, Ακτή και Ιαπωνία και μπορεί να φτάσει αν έχει και το παράγων τύχη έως και στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. 
Παιχνίδια ομίλων: Μπέλο Οριζόντε (14 Ιουνίου 2014, 19:00 Κολομβία - Ελλάδα), Μπραζίλια (19 Ιουνίου 2014, 19:00 Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού), Κουιάμπα (24 Ιουνίου 2014, 23:00 Ιαπωνία - Κολομβία). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Η Κολομβία είναι μια ανερχόμενη δύναμη της Λατινικής Αμερικής τα τελευταία χρόνια, πάντως σε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει επιδείξει και σπουδαία πράγματα. 
Προπονητής: Χοσέ Πέκερμαν: Ο 64χρονος Χοσέ Πέκερμαν δεν είναι πρωτάρης σε Μουντιάλ. Το 2006 στη Γερμανία, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, σαν προπονητής της Αργεντινής. Στον αγώνα με τους διοργανωτές Γερμανούς αν και προηγήθηκε με 1-0, στο τέλος του αγώνα ισοφαρίστηκε απ΄τον Κλόζε και στη συνέχεια αποκλείστηκε με 4-2 στα πέναλτι. Επιστρέφει αποφασισμένος, αυτή τη φορά στο πάγκο της Κολομβίας, για να στρέψει πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του και στο δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο του θα κοουτσάρει μία πολύ φιλόδοξη ομάδα με αρκετή ποιότητα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την πρόκριση της Κολομβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο με το 3-3 εναντίον της Χιλής, ο Πέκερμαν εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, λέγοντας ότι πρόκειται για "μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής του". Εξέφρασε ακόμη την επιθυμία να 
εθνικοποιηθεί ως Κολομβιανός!
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Νταβίντ Οσπίνα (Νις), Φαρίντ Μοντραγκόν (Ντεπορτίβο Κάλι), Καμίλο Βάργκας (Σάντα Φε). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μάριο Γέπες (Αταλάντα), Κάρλος Βαλδές (Σαν Λορένσο), Κριστιάν Ζαπάτα (Μίλαν), Άλβαρες Μπαλάντα (Ρίβερ Πλέιτ), Σαντιάγο Άριας (Αϊντχόφεν), Καμίλο Ζούνιγκα (Νάπολι), Πάμπλο Αρμέρο (Γουέστ Χαμ). 
ΜΕΣΟΙ: Κάρλος Σάντσες (Έλτσε), Φρέντι Γκουαρίν (Ίντερ), Αμπέλ Αγκιλάρ (Τουλούζ), Άλντο Ραμίρες (Μορέλια), Χάμες Ροντρίγκες (Μονακό), Χουάν Κιντέρο (Πόρτο), Χουάν Κουαδράδο (Φιορεντίνα), Aλεσάντρε Μεχία (Νασιονάλ). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κάρλος Μπάκα (Σεβίλλη), Αντριάν Ράμος (Χέρτα), Βίκτορ Ιμπάρμπο (Κάλιαρι), Τεόφιλο Γκουτιέρες (Ρίβερ Πλέιτ), Τζάκσον Μαρτίνες (Πόρτο).
Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτης Βρουσουκίδης, Μάριος Λουίζος



Προβολή 3ος ΟΜΙΛΟΣ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου