Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Σάντος: Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο


Προβληματισμένος από την εικόνα της Εθνικής στο πρώτο μέρος, αλλά ικανοποιημένος από όσα είδε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Πορτογαλία, δήλωσε ο Φερνάντος Σάντος μετά το ματς.
Δύο πρόσωπα έδειξε η Εθνική Ελλάδας στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία, κάτι που σχολίασε και ο Φερνάντο Σάντος μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν βελτιωμένη και ήταν εκείνη που δημιούργησε τις πιο σημαντικές φάσεις.
«Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο. Στα πρώτα δέκα λεπτά ειδικά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βελτιωθήκαμε σταδιακά και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις, αλλά δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα. Η συνέχεια ήταν μοιρασμένη και στην επανάληψη θα έλεγα πως τις πιο επικίνδυνες καταστάσεις τις δημιουργήσαμε εμείς. Συγκινήθηκα που παίξαμε απέναντι στη χώρα μου και σε ένα γήπεδο στο οποίο με την Μπενφίκα έχω κατακτήσει δύο Κύπελλα. Αυτό όμως δεν με απασχολεί καθόλου αφού το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι η συνέχεια της ομάδας και η παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε ο κ. Σάντος μιλώντας στην κάμερα του MEGA.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου