Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ... ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ & 1-5...


Η ήττα στην πρεμιέρα ήταν πολύ βαριά για την Ισπανία με τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας να την αντιμετωπίζουν ανάλογα κάνοντας λόγο για παγκόσμιο εξευτελισμό!


Αs: «Ο χειρότερος εφιάλτης των πρωταθλητών. Ο Ρόμπεν και ο Φαν Πέρσι με δύο γκολ ο καθένας στις αντεπιθέσεις των Ολλανδών 'κατέστρεψαν' την Ισπανία. Η Ολλανδία επέστρεψε στο ματς μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Ισπανίας. Το τρίτο γκολ των 'Οράνιε' χρεώνεται ως αποτυχία του Ίκερ Κασίγιας να 'καθαρίσει' την φάση».

Marca: «Παγκόσμιος εξευτελισμός. Η Ολλανδία με έναν εξαιρετικό Ρόμπεν πέρασε το εμπόδιο της Ισπανίας που είχε ένα καταστροφικό Β' μέρος. Οι πρωταθλητές ταπεινώθηκαν μετά από ένα άκρως εντυπωσιακό δεύτερο μέρος της παρέας του Ρόμπεν. Τα δώρα του Κασίγιας και της άμυνας μαζί με το... χάος στην τακτική του παιχνιδιού οδήγησαν στο τελικό 5-1».

El Pais: «Η Ολλανδία ταπείνωσε την πρωταθλήτρια. Οι Ρόμπεν, Φαν Πέρσι και Ντε Βρι ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Φαν Χαάλ. Η Ισπανία προηγήθηκε στο Α' μέρος με γκολ από εκτέλεση πέναλτι του Τσάμπι Αλόνσο. Η άμυνα και ο Κασίγιας... έμπαζαν από παντού. Είναι το χειρότερο ντεμπούτο της ιστορίας για την Ισπανία».

Εl Mundo: «Γελοίο ξεκίνημα. Η ισπανική ομάδα τα βρήκε... σκούρα μετά το πρώτο γκολ του Φαν Πέρσι. Στο Β' μέρος οι Ολλανδοί καθοδηγούμενοι από τον Ρόμπεν και αξιοποιώντας πολλά αμυντικά κενά των Ισπανών έφτασαν στο 5-1».

Sport: «Η Ισπανία βίωσε τον χειρότερό της εφιάλτη. Το χειρότερο και το απίθανο μαζί έγιναν. Η Ισπανία ξεκίνησε το Μουντιάλ χάνοντας με 5-1 από την Ολλανδία που πήρε με σκληρό τρόπο εκδίκηση για τον τελικό του Μουντιάλ της Αφρικής το 2010».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου