Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

MUNDIAL 2014 , 2ος ΟΜΙΛΟΣ , ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ , ΙΣΠΑΝΙΑ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΧΙΛΗ ,







Αυστραλία: Η... νέα φουρνιά του Ποστέκογλου
Η Αυστραλία είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και περισσότερο του Β' ομίλου, καθώς θα πρέπει να πετύχει ένα... άθλο για να κοντράρει στα... ίσια Ισπανία, Ολλανδία και Χιλή!
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Άγγελος Ποστέκογλου, που προσπαθεί να ντοπάρει τους παίκτες του με διάφορους τρόπους ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
Για να φτάσουν λοιπόν οι "αβορίγινες" έως εδώ έπρεπε στον Β' όμιλο της Ασίας στην 2η ζώνη  να κερδίσουν της Ιορδανία, το Ομάν και το Ιράκ, ενώ κόντραραν δυνατά και την Ιαπωνία, αλλά κατάφεραν εν τέλει να πάρουν  το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου και να δηλώσουν το παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας. 
Ο ελληνό-αυστραλός κόουτς έφερε νέο αέρα τον ένα χρόνο που βρίσκεται στο πάγκο των "καγκουρό" και θα πάρει μαζί του στην αποστολή την νέα.... φουρνιά της Αυστραλίας. 
Βέβαια λείπει το μεγάλο αστέρι, αυτός που θα σηκώσει στις πλάτες της εθνική ομάδα είναι στη μεσαία γραμμή, ο παίκτης τη Κρίσταλ Πάλας, Μάιλ Γέντινακ, ενώ ο Τιμ Κέιχιλ και Μάθιου Λέκι θα ηγηθούν της επίθεσης. 
Από τους πιο ταλαντούχους και μεγάλη ελπίδα της Αυστραλίας είναι ο αμυντικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίτσελ Λάνγκερακ, που θα πάρει φανέλα βασικού και θα καθοδηγεί την άμυνα με τις ηγετικές του ικανότητες. 
Πάντως αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο και μόνο που η Αυστραλία θα πάρει μέρος ξανά σε Μουντιάλ είναι μεγάλο γεγονός και μια πρώτη νίκη του Άγγελου Ποστέκογλου, που αμφισβητήθηκε με την πρόληψη του. 
Προγνωστικά: Δύσκολη μαντεψιά για την Αυστραλία, που πρέπει να τρελάνει όλη τη Βραζιλία. Πράγμα που βλέπω να μην γίνεται, πιθανόν να κοντράρει μια εκ των μεγάλων φαβορί, αλλά πιστεύω ότι θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από την διοργάνωση. 
Παιχνίδια ομίλων: Κουιάμπα (14 Ιουνίου 2014, 01:00 Χιλή - Αυστραλία), Πόρτο Αλέγκρε (18 Ιουνίου 2014, 19:00 Αυστραλία - Ολλανδία), Κουριτίμπα (23 Ιουνίου 2014, 19:00 Αυστραλία - Ισπανία). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Η μεγαλύτερη και μάλλον τυχερή διάκριση που έχει η Αυστραλία είναι ότι στα γήπεδα της Γερμανίας το 2006 πέρασε την φάση των 16 ομάδων, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την Ιταλία. 
Προπονητής: Άγγελος Ποστέκογλου: Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι ο 48χρονος Έλληνας προπονητής που υπό τις εντολές του θα παρουσιαστεί η Αυστραλία στη Βραζιλία το 2014. Γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1965 στην Ελλάδα και μετανάστευσε στην Αυστραλία σε ηλικία 5 ετών. Είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στα εγχώρια πρωταθλήματα της Αυστραλίας με τέσσερις Εθνικούς τίτλους. Τον Μάρτιο του 2008 πέρασε και από τη γενέτειρα του και έγινε προπονητής της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο όμως του 2008, παραιτήθηκε από τη θέση του και επέστρεψε στη χώρα των καγκουρό για να γνωρίσει μεγάλες στιγμές στη μετέπειτα καριέρα του. Κατέχει το ρεκόρ συνεχόμενων αγώνων  αήττητος, όλων των εποχών για την Αυστραλία (34 αγώνες αήττητος) με την Μπρισμπέιν Ρόαρ την περίοδο 2011-12. Μετά την εγχώρια επιτυχία του ο Ποστέκογλου διορίστηκε προπονητής της Αυστραλίας στις 23 Οκτωβρίου 2013, με σύμβαση πενταετούς διάρκειας, αντικαθιστώντας τον Γερμανό Χόλγκερ Oσιεκ.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Μαρκ Μπιριγκίτι (Νιουκάστλ Τζετς), Γιουτζίν Γκαλέκοβιτς (Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ), Μάθιου Ράιαν (Μπριζ), Μίτσελ Λάνγκερακ (Ντόρτμουντ). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Τζέισον Ντάβιντσον (Χέρακλες Αλμέλο), Ιβάν Φράνιτς (Μπρισμπέιν Ρορ), Κέρτις Γκούντ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Ράιαν Μακγκάουαν (Σαν-τουνγκ Λούνενγκ Ταϊσάν), Μάθιου Σπιράνοβιτς (Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς), Άλεξ Γουίλκινσον (Τσόνμπουκ Χιουντάι Μότορς), Λούκ Γουίλκσιρ (Ντιναμό Μόσχας), Μπέιλι Ράιτ (Πρέστον Νορθ Εντ). 
ΜΕΣΟΙ: Όλιβερ Μπόζανιτς (Λουκέρνη), Μαρκ Μπρεσιάνο (Αλ-Γκαραφά), Τζόσουα Μπριλάντε (Νιουκάστλ Τζετς), Μπεν Αλοράν (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Τζέιμς Χόλαντ (Αούστρια Βιέννης), Μάιλ Γέντινακ (Κρίσταλ Πάλας), Μάσιμο Λουόνγκο (Σουίντον Τάουν), Μάθιου Μακέι (Μπρισμπέιν Ρορ), Μαρκ Μίλιγκαν (Μέλμπουρν Βίκτορι), Τόμι Όαρ (Ουτρέχτη), Τομ Ρόγκιτς (Σέλτικ), Άνταμ Σάροτα (Ουτρέχτη), Τζέιμς Τρόισι (Αταλάντα), Ντάριο Βίντοσιτς (Σιόν). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τιμ Κέιχιλ (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Τζός Κένεντι (Ναγκόγια Γκράμπους), Μάθιου Λέκι (Φρανκφούρτη), Άνταμ Τάγκαρτ (Νιουκάστλ Τζετς).                           

Ισπανία: "Φούριας Ρόχας" για την επανάληψη (;)
Οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές της Ισπανίας πηγαίνουν στην Βραζιλία ώστε να κρατήσουν τα σκήπτρα για δεύτερη συνεχή φορά. Οι "Φούρια Ρόχας" έχοντας μια βαριά κληρονομιά  τα τελευταία χρόνια με δυο κατακτήσεις Euro και μια Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν ως όνειρο την πρώτη θέση και στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Τα πράγματα όμως ήταν αρκετά δύσκολα στα προκριματικά, καθώς έδωσε μεγάλη "μάχη" με την Γαλλία, αλλά στο τέλος κατάφερε και πήρε την 1η θέση και έστειλε τους "τρικολόρ" στα μπαράζ με την Ουκρανία.
Το "οπλοστάσιο" που διαθέτει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να ζητήσει ο πολύπειρος τεχνικός, αφού μαζί με την Βραζιλία και την Αργεντινή συγκαταλέγεται από τα μεγάλα φαβορί της κατάκτησης της διοργάνωσης. 
Ο Ντελ Μπόσκε, πάντως, δυσκολεύτηκε αρκετά για να αποφασίσει την 23άδα αφήνοντας εκτός πολύ ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που πραγματοποίησαν αξιοσημείωτη πορεία με τις ομάδες τους. 
Έτσι, λοιπόν, πέρα από τους γνωστούς που παίρνει ο Ισπανός κόουτς μαζί του σε κάθε επίσημη διοργάνωση, θα δώσει την ευκαιρία στους Αθπιλικουέτα, ΧουανΦραν, Κόκε, Ντιέγκο Κόστα, ενώ οι παλιές "καραβάνες" θα δώσουν κανονικά το παρών και θα δώσουν άλλη μια παράσταση σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα για πολλούς αναμένεται να είναι η τελευταία διοργάνωση. 
Το "στοίχημα" βέβαια δεν θα είναι δύσκολο, άλλωστε αυτό έχει κερδηθεί προ πολλού, το θέμα είναι αν οι δυνάμεις όλων των παικτών, μπορούν να σηκώσουν και σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την βαριά φανέλα της Ισπανίας.
Προγνωστικά: Όλα τα δεδομένα παίζουν για την Ισπανία: Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να φθάσει έως και στον τελικό ξανά, υπάρχει περίπτωση να περάσει τους ομίλους και να αποκλεισθεί στους 16 ή στους 8. Πάντως η αποστολή είναι πέρα για πέρα δύσκολη. 
Παιχνίδια ομίλων: Σαλβαδόρ (13 Ιουνίου 2014, 22:00 Ισπανία - Ολλανδία), Ρίο Ντε Τζανέιρο (18 Ιουνίου 2014, 22:00 Ισπανία  Χιλή), Κουριτίμπα (23 Ιουνίου 2014, 19:00 Αυστραλία - Ισπανία). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Η Ισπανία πριν από τέσσερα χρόνια και στα γήπεδα της Νότια Αφρικής κατέκτησε το μοναδικό Μουντιάλ στην σύγχρονη ιστορία της. Πριν από αυτό στο μακρινό 1950  είχε κατακτήσει την 4η θέση. 
Προπονητής: Βιθέντε Ντελ Μπόσκε: Το γκολ του Ινιέστα με την Ολλανδία στη παράταση, έκανε τον Ντελ Μπόσκε  Παγκόσμιο Πρωταθλητή στη Ν. Αφρική. Και για τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε, επίσης, πρόκειται για το δεύτερο του Παγκόσμιο Κύπελλο μετά την κατάκτηση του τροπαίου στη Νότια Αφρική το 2010 με την ομάδα της Ισπανίας. Ο 62χρονος Ισπανός προπονητής θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το στέμμα του στη Νότια Αμερική. Είναι σήμερα ο μοναδικός προπονητής ποδοσφαίρου που έχει κερδίσει το Champions League (δύο φορές με τη Ρεάλ, το 2000 και το 2002), το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2012) και το Παγκόσμιο Κύπελλο (2010). Είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας από τις 11 Μαρτίου 2008, όταν και αντικατέστησε τον Λουίς Αραγονιές.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ίκερ Κασίγιας (Ρεάλ), Πέπε Ρέινα (Νάπολι), Νταβίντ Ντε Χέα (Μαν. Γιουνάιτεντ). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σέζαρ Αθπιλικουέτα (Τσέλσι), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Ζεράρ Πικέ, Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Χάβι Μαρτίνεθ (Μπάγερν), Ραούλ Αλμπιόλ (Νάπολι), Χουανφράν (Ατλέτικο). 
ΜΕΣΟΙ: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ), Σέρχιο Μπουσκέτς, Τσάβι Ερνάντες, Αντρές Ινιέστα, Σεσκ Φάμπρεγκας, Πέδρο Ροντρίγκες (Μπαρτσελόνα), Κόκε (Ατλέτικο), Χουάν Μάτα (Μαν. Γιουνάιτεντ), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Σάντι Καθόρλα (Άρσεναλ). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ντιέγκο Κόστα, Νταβίντ Βίγια (Ατλέτικο), Φερνάντο Τόρες (Τσέλσι).

Ολλανδία: Ερωτηματικό... οι "οράνιε"
Δεν έχει πάρει και όχι αδίκως το προσωνύμιο "λούζερ". Η Ολλανδία κατάφερε να φθάσει τρεις φορές σε τελικό Μουντιάλ (1974, 1978, 2010), αλλά έφυγε με... άδεια χέρια, ενώ το 1998 είχε φτάσει έως και τα ημιτελικά. 
Οι "οράνιε"  ωστόσο είναι κατά 50-60% εντελώς αλλαγμένοι και δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των προηγούμενων ετών. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Λουις Φαν Χάαλ δεν θα έχει στη διάθεση τους, τους τραυματίες Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ και Στρούτμαν. 
Ο Φαν Χάαλ αποφάσισε να προβεί σε ριζική ανανέωση του ρόστερ και να δώσει ευκαιρίες στη νέα... φουρνιά της Ολλανδίας, που έρχεται με ορμή και πολύ μεράκι για διάκριση σε Μουντιάλ. 
Βέβαια γνωρίζει ότι το... μονοπάτι θα είναι αρκετά δύσβατο και ότι τα αποτελέσματα θα αργήσουν να έρθουν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 
Στον προκριματικό όμιλο τώρα οι "τουλίπες" έκαναν και πάλι περίπατο, ενώ από το αγαπημένο και επιθετικό για την Ολλανδία σύστημα 4-3-3 θα κάνει την εμφάνιση του το 3-5-2, που θα αποτελέσει ένα νέο πείραμα. Αν πετύχει είναι ένα μεγάλο ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί μέσα στο γήπεδο. 
Φυσικά ο Φαν Χάαλ περιμένει πολλά από τα μεγάλα... αστέρια της Ολλανδίας, τον Άριεν Ρόμπεν και τον Φαν Πέρσι, ενώ οι Χούντελααρ και Μέμφις Ντεπάι θα πάρουν και τις ευκαιρίες που τους αναλογούν. 
Προγνωστικά: Όλα προμηνύουν ότι θα περάσει έστω με δυσκολία τον "καυτό" όμιλο με Χιλή και Ισπανία, μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει για τους "Οράνιε". 
Παιχνίδια ομίλων: Σαλβαδόρ (13 Ιουνίου 2014, 22:00 Ισπανία - Ολλανδία), Πόρτο Αλέγκρε (18 Ιουνίου 2014, 19:00 Αυστραλία - Ολλανδία), Σάο Πάολο (23 Ιουνίου 2014, 19:00 Ολλανδία - Χιλή). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Έφτασε τρεις φορές (!) στη πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε για να ξεδιψάσει. Το 1974, 1978, 2010 "αγκάλιασε" τον τίτλο, αλλά η τύχη της γύρισε τη πλάτη! 
Προπονητής: Λουις Φαν Χάαλ: Ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει την ευκαιρία να οδηγήσει την Ολλανδία για πρώτη του φορά σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη δεύτερη θητεία του στις "τουλίπες". Στην πρώτη του θητεία δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ και αποκλείστηκε στα προκριματικά. Η Ολλανδία είναι η φιναλίστ του τελευταίου Μουντιάλ και το καλοκαίρι στη Βραζιλία θα ψάξει κάτι περισσότερο. Ο Φαν Χάαλ είναι ένας άπληστος υποστηρικτής του επιθετικού ποδοσφαίρου, μεγαλωμένος στις παραδόσεις του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου του Άγιαξ και της ολλανδικής εθνικής ομάδας της δεκαετίας του 1970.  "Αυτή είναι η πρόκληση που περίμενα" δήλωσε στις 6 Ιουλίου 2012 όταν του ζήτησε η ομοσπονδία να αντικαταστήσει τον Ντικ Άντβοκατ.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γιάσπερ Σίλεσεν (Άγιαξ), Τιμ Κρουλ (Νιούκαστλ), Μίχελ Φορμ (Σουόνσι). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ντάλεϊ Μπλιντ και Γιόελ Φέλτμαν (Άγιαξ), Ντάριλ Γιάνμαατ, Τέρενς Κονγκόλο, Μπρούνο Μάρτινς Ίντι και Στέφαν ντε Φράι (Φέγενοορντ), Πολ Φέρχαχ (Άουγκσμπουργκ), Ρον Φλάαρ (Άστον Βίλα) 
ΜΕΣΟΙ: Γιόρντι Κλάσι (Φέγενοορντ), Λίροϊ Φερ (Νόριτς), Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (Σουόνσι), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Γαλατάσαράι), Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Αϊντχόφεν) 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μέμφις Ντεπάι (Αϊντχόφεν), Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε), Ντιρκ Κάιτ (Φενέρμπαχτσε), Γέρεμαϊν Λενς (Ντινάμο Κιέβου), Ρόμπιν φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γ.), Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν).

Χιλή: Με όνειρα και φιλοδοξίες οι "Λα Ρόχα"
Οι Χιλιανοί έχουν σκοπό στο συνολικά ένατο Μουντιάλ που θα πάρουν  μέρος να εκμεταλλευτούν, ότι γίνεται στην ήπειρο τους και θα έχουν την βοήθεια του πολυπληθή λάου τους. 
Η πρώτη φορά που είδαμε τη Χιλή σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στην πρώτη διοργάνωση του μακρινού 1930, χωρίς όμως να πετύχει κάτι αξιοσημείωτο.
Βεβαία κορυφαία στιγμή για τους "Λα ρόχα" είναι το 1962 όταν και έφτασαν έως την τρίτη θέση όταν και νίκησαν στον μικρό τελικό την Σοβιετική ένωση με σκορ 2-1. 
Για να φτάσουν ωστόσο οι Λατίνοι στην Βραζιλία, έπρεπε να τερματίσουν στην τρίτη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, μένοντας στους τέσσερις βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Αργεντινή και μόλις δυο από την δεύτερη Κολομβία.
Τα δεδομένα, πάντως, έχουν αλλάξει άρδην για την "αρμάδα" του Χόρχε Σαμπαόλι που έχει ένα ρόστερ που "σφύζει" από υγεία και απύθμενο ταλέντο. Οι "Λα Ροχά" διαθέτει παίκτες παγκοσμίου κλάσης, που αγωνίζονται στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. 
Αν ρίξει κανείς μια πρώτη ματιά στο ρόστερ της Χιλής θα καταλάβει ότι υπάρχει και ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής σε κάθε θέση. Κάτω από τα δοκάρια ο "κέρβερος" της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Κλαούντιο Μπράβο. Στην άμυνα οι Γκάρι Μεδέλ και Μαουρίσιο Ίσλα θα είναι οι "βράχοι" της Χιλής. 
Στη μεσαία γραμμή θα πάρει φανέλα βασικού το αστέρι της Γιουβέντους, ο Αρτούρ Βιντάλ και θα τον πλαισιώνουν οι Φελίπε Γκουτιέρες, Χόρχε Βαλδιβίγια και Κάρλος Καρμόνα. Στη επίθεση ο Αλέξις Σάντσεζ θα είναι η "αιχμή το δόρατος" και θα παίρνει πολύτιμες βοήθειες από τον Εδουάρδο Βάργκας. 
Προγνωστικά: Η Χιλή είναι ικανή για μεγάλα πράγματα: Η σταθερότητα και η σοβαρότητα στο παιχνίδι της θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την έκβαση των αποτελεσμάτων. Με Ολλανδία και Ισπανία σε έναν "όμιλο θανάτου" θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση αν θέλει να ελπίζει να συνεχίσει στον θεσμό.
Παιχνίδια ομίλων: Κουιάμπα (14 Ιουνίου 2014, 01:00 Χιλή - Αυστραλία), Ρίο Ντε Τζανέιρο (18 Ιουνίου 22:00, Ισπανία - Χιλή), Σάο Πάολο (23 Ιουνίου 2014, 19:00 Ολλανδία - Χιλή). 
Ιστορικό πρωταθλημάτων: Η Χιλή έφτασε ως τα ημιτελικά το 1966 με το Μουντιάλ να γίνεται στο... σπίτι της, ωστόσο η Βραζιλία στην ημιτελική φάση έκανε πάρτι και με σκορ 4-2 την πέταξε εκτός τελικού. Έτσι οι "Λα ρόχα" στον μικρό τελικό κατάφερε και επικράτησε με σκορ 1-0 της Γιουγκοσλαβίας και κατετάγη στην 3η θέση της διοργάνωσης. 
Προπονητής: Χόρχε Σαμπαόλι: Ο 53χρονος Χόρχε Σαμπαόλι είναι προπονητής στη Χιλή, μια ταλαντούχα και φιλόδοξη ομάδα εν όψει 2014. Στη Βραζιλία ο γεννημένος στην Αργεντινή Σαμπαόλι θα κάνει ντεμπούτο σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Κρατάει τις τύχες της ομάδας από τις 3 Δεκεμβρίου 2012, στην οποία τον έφεραν τα τρία πρωταθλήματα και το Κόπα Σουνταμερικάνα που κατέκτησε με την Ουνιβερσιτάτ ντε Τσίλε. Η άφιξη του Σαμπαόλι έχει επιφέρει μια μεταστροφή στην απόδοση και τα αποτελέσματα, με τη Χιλή, να έχει κερδίσει τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου από τον ερχομό του. Ο Σαμπαόλι κράτησε σταθερό τον κορμό της ομάδας και δεν αρνήθηκε ποτέ ότι στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη φιλοσοφία και το στυλ του Μαρτσέλο Μπιέλσα.
Ρόστερ: 
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Κλαούντιο Μπράβο (Ρεάλ Σοθιεδάδ), Τζόνι Ερέρα (Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε), Κρίστοφερ Τοσέγι (Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα). 
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Γκάρι Μεδέλ (Κάρντιφ), Χοσέ Ρόχας (Ο’ Χίγκινς), Ευγένιο Μένα (Σάντος), Γκονσάλο Χάρα (Νότιγχαμ). 
ΜΕΣΟΙ: Βιδάλ (Γιουβέντους), Ίσλα (Γιουβέντους), Ντίας (Βασιλεία), Σίλβα (Οσασούνα), Γκουτιέρες (Τβέντε), Φουενσαλίδα (Κόλο-Κόλο), Καρμόνα (Αταλάντα), Μπενσεζούρ (Γουίγκα), Αρανγκίς (Ιντερνασιονάλ), Αλμπορνός (Μάλμε). 
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σάντσες (Μπαρσελόνα), Βάργκας (Βαλένθια), Βαλδίβια (Παλμέιρας), Πινίγια (Κάλιαρι), Παρέδες (Κόλο-Κόλο), Ορεγιάνα (Θέλτα). 
Επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτης Βρουσουκίδης, Μάριος Λουίζος



Προβολή 2ος ΟΜΙΛΟΣ σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου