Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού για την πρόκριση στους «16»


Η ισοπαλία με την Ιαπωνία σε συνδυασμό με την νίκη της Κολομβίας επί της Ακτής Ελεφαντοστού, κράτησε την Ελλάδα ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στη διοργάνωση. Για να πάρει την πρόκριση ωστόσο, χρειάζεται μόνο νίκη και ευνοϊκό αποτέλεσμα στο άλλο ματς (Ιαπωνία-Κολομβία).

Ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την Εθνική με 4-3-3 κάνοντας κάποιες διαφοροποιήσεις ως προς τους έντεκα που θα ξεκινήσουν απέναντι στην αφρικανική ομάδα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς με την Κολομβία και την Ιαπωνία.

Τη θέση του τιμωρημένου Κατσουράνη στη μεσαία γραμμή θα πάρει ο Καραγκούνης, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα δούμε τον Σαλπιγγίδη να επανέρχεται, μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Σαμαρά στην κορυφή.

Η Ακτή Ελεφαντοστού χρειάζεται να μην χάσει καθώς και η ισοπαλία υπό προύποθέσεις της αρκεί για να πάρει το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της αφρικανικής ομάδας δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μετά τον θάνατο του μικρού αδελφού Τουρέ, ωστόσο οι Ιβοριανοί θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο Σαμπρί Λαμουσί θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1, με τον Ντρογκμπά να ξεκινά για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα, ενώ βασικοί αναμένονται οι Κόλο και Γιάγια Τουρέ παρά τον θάνατο του αδελφού τους.

Οι πιθανές συνθέσεις

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Σαμπρι Λαμουσί): Μπάρι, Οριέ, Κ. Τουρέ, Μπαμπα, Μποκά, Ντιέ, Τιοτέ, Ζερβίνιο, Γ. Τουρέ, Γκραντέλ, Ντρογκμπά

www.gazzeta.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου