Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0-0 ( ΦΙΛΙΚΟ )



Το παιχνίδι είχε ένα...ράθυμο ρυθμό απόρροια της κούρασης των ποδοσφαιριστών από μία ιδιαίτερα κοπιαστική σεζόν. Η Εθνική έδωσε χώρο στους Πορτογάλους (αγωνίστηκαν χωρίς τον ανέτοιμο Ρονάλντο) και τους άφησε να κάνουν παιχνίδι χωρίς πάντως να απειληθεί σοβαρά η εστία του Καρνέζη, τουλάχιστον από φάσεις στη ροή του αγώνα.
Στην αντιμετώπιση των στημένων υπήρξαν κάποια προβλήματα στην ελληνική άμυνα αλλά αυτό προφανώς είναι κάτι που αντιμετωπίζεται. Ο Σάντος περισσότερο θα ανησύχησε περισσότερο αφενός γιατί με την μπάλα στα πόδια τους οι παίκτες του δεν είχαν ιδέες και αφετέρου για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 40' από τον Μόρα.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο. Η Εθνική κράτησε εύκολα στα μετόπισθεν αφού οι Πορτογάλοι, παρά τις αλλαγές τους, δεν ήταν καθόλου απειλητικοί αλλά μπροστά έλειψε και πάλι η ουσία. Η προσθήκη του Φετφατζίδη έδωσε μία πνοή στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να βγάλει το ελληνικό συγκρότημα φάσεις και να πατήσει στην περιοχή.
Στο 84' πάντως μία έξοχη προσωπική ενέργεια του Φετφατζίδη λίγο έλειψε να φέρει το 0-1 για την Ελλάδα αλλά ο Μπέτο είπε όχι στο σουτ του άσου της Τζένοα από πλάγια θέση.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου