Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

«Επαφές Μπακογλίδη με Χαραλαμπίδη»



Δεν πέρασαν παρά λίγες μέρες από την επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο στην Καλαμαριά και ήδη ο Θεοδόσης Μπακογλίδης δέχθηκε «κρούση» από τη διοίκηση του Απόλλωνα προκειμένου να προχωρήσουν οι προεκλογικές δεσμεύσεις αναφορικά με τη βοήθεια που θα παρέχει στην ομάδα για τη νέα σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ. 

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, που επανεξελέγη με συντριπτικά ποσοστά στον δεύτερο γύρο, είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εξασφαλίσει χορηγίες στον Απόλλωνα, που θα επιτρέψουν να βγει οικονομικά η χρονιά, από τη στιγμή που δεν επιτρέπεται, όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές, να δοθεί συγκεκριμένο κονδύλι από το δήμο.

«Κάνουμε προσπάθειες για να βοηθήσουμε να βγει οικονομικά η χρονιά για τον Απόλλωνα. Έχουμε συνεχείς επαφές με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και τους συνεργάτες του και πιστεύω πως οι προσπάθειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα», τόνισε στο «Μ» ο κ. Μπακογλίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη μεσολάβησε για μία χορηγία με εταιρία μεγάλης εμβέλειας και θα υπάρξουν επαφές του Απόλλωνα το επόμενο διάστημα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να πραγματοποιήσει και ταξίδι στην Αθήνα για τον ίδιο σκοπό. 

Η αλήθεια είναι πως στον Απόλλωνα έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για αύξηση του μπάτζετ στις επαφές του δημάρχου, διότι άλλη οικονομική πηγή πολύ δύσκολα θα προκύψει. Συνεπώς, εφόσον υπάρξει θετική κατάληξη στις συγκεκριμένες επαφές, τότε θα ανακοινωθούν σύντομα χορηγίες και θα ανάψει και το πράσινο φως στον Αλέξη Αλεξίου για να προχωρήσει στο σχεδιασμό του με την εύρεση παικτών. 


www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου