Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Συμφώνησαν Αλαφούζος και Μαρινάκης - Ομόφωνη απόφαση της Super League για την πάταξη της βίαςΣε καλό κλίμα ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Super League με τους προέδρους των ΠΑΕ να παίρνουν ομόφωνη απόφαση για τα μέτρα κατά της βίας, όπως  γνωστοποίησε με δηλώσεις του εξερχόμενος από τα γραφεία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα ο Γιάννης Αλαφούζος.
 
Αν και δεν έγινε γνωστό αν έχει ληφθεί κάποια απόφαση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι υπήρξε ομοφωνία στα μέλη της Super League, έπειτα από πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την πάταξη της βίας.
 
«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα», ανέφερε παραπέμποντας στις ανακοινώσεις του προέδρου της Super League.
 
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έδειξε διάθεση να αφήσει πίσω του την επεισοδιακή προηγούμενη συνεδρίαση. «Ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση. Αυτά έχουν γίνει πολλές φορές. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει το πρωτάθλημα σε σωστές βάσεις και το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει σε ακόμη καλύτερες βάσεις», δήλωσε προτού αποχωρήσει με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος έκανε αναφορά και στις διαμάχες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. «Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσουμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε πως θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτή της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση ποινών για τις ομάδες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου