Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ & ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΩΝ



Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο κλειστό της Πυλαίας, είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή ωστόσο η ένταση ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα.

Οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται από την Παρασκευή (27/3) στην Θεσσαλονίκη, διασκεδάζοντας στην πλατεία Ναυαρίνου, συνεπλάκησαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Οι οπαδοί της Ένωσης φώναζαν συνθήματα σε καφετέρια της περιοχής, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Δικεφάλου του Βορρά και που είχε σαν αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να υπάρξουν συμπλοκές.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο επεισόδιο μεταξύ των οπαδών του Δικεφάλου και της Ένωσης, καθώς χθες το βράδυ συνεπλάκησαν και στη Σταυρούπολη.

www.metrosport.gr

Ένα ακόμη επεισόδιο μεταξύ οπαδών σημειώθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή συνεπλάκησαν λίγη ώρα μετά τον αγώνα του Ημίθεου.

Συγκεκριμένα στις 17:30 ολιγάριθμες ομάδες οπαδών των δύο ομάδων συναντήθηκαν στην οδό Αγίων Πάντων. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ τους. Χτυπήθηκαν με καδρόνια και άλλα αντικείμενα που κρατούσαν στα χέρια τους. Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά κάποιοι από τους εμπλεκόμενους. Το περιστατικό έληξε έπειτα από την επέμβαση αστυνομικών της ομάδας Ζ.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου