Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Προφυλακιστέος ένας από τους τέσσερις οπαδούς του ΠΑΟΚ στις Σέρρες


Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του στον τακτικό ανακριτή Σερρών, ο ένας από τους τέσσερις νεαρούς που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 33χρονου αστυνομικού και του 34χρονου φίλου του, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ στις Σέρρες. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 
Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες, όλοι τους οπαδοί του ΠΑΟΚ, συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, κατόπιν συμπλοκής που είχε σημειωθεί, τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, με δύο οπαδούς του 'Αρη, εκ των οποίων ο ένας ήταν αστυνομικός και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
 
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι κατηγορούμενοι ως δράστες επιτέθηκαν με ξύλινα ρόπαλα στον αστυνομικό και τον φίλο του, όταν οι δυο τους, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση, φώναξαν συνθήματα κατά του ΠΑΟΚ, έξω από τον τοπικό σύνδεσμο του «Δικεφάλου» στις Σέρρες.
 
Προφυλακιστέος είναι ένας οπαδός 21 χρόνων, ενώ μετά την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν ελεύθεροι ένας άλλος οπαδός 21 χρόνων, ένας 22χρονος κι ένας 25χρονος. Στους τρεις τελευταίους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ορίστηκε αυτοπρόσωπη παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα, ενώ απαγορεύτηκε κάθε συμμετοχή τους σε ποδοσφαιρικό σύνδεσμο, όπως και η είσοδός τους στα γήπεδα.
 
Στο μεταξύ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 33χρονος αστυνομικός που έπεσε θύμα της επίθεσης. Εκτός κινδύνου, αλλά με κάταγμα στο χέρι και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, παραμένει στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών ο 34χρονος φίλος του.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου