Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ ΤΟ ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ









Ο Απόλλων προετοιμάζεται για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (21/3) με τον Ηρακλή, με κεκτημένη ταχύτητα από τις νίκες με Αναγέννηση Καρδίτσας και Ζάκυνθο.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες επί της Καρδίτσας και της Ζακύνθου και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη η τελευταία, έχουν προκαλέσει κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του Απόλλωνα. Οι κοκκινόμαυροι φαίνεται πως φορμαρίστηκαν στο κατάλληλο σημείο και πήραν δύο σπουδαία τρίποντα, τα οποία πάντως λόγω και των υπολοίπων αποτελεσμάτων δεν τους έχουν καθησυχάσει. Η υπόθεση της αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει και οι «ροσονέρι» καλούνται να πάρουν όσους βαθμούς περισσότερους στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να μπουν στη διαδικασία των πλέι-άουτ. Αρχής γενομένης από το Καυτανζόγλειο, όπου αύριο ο Απόλλων αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι. Οι κοκκινόμαυροι είναι έτοιμοι για τρίτο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας την κεκτημένη ταχύτητα από τις προηγούμενες νίκες και όντας έτοιμοι να αγωνιστούν χωρίς φόβο απέναντι στον πρωτοπόρο.


Στη θύρα 1 του γηπέδου

Ο Απόλλων θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου του στο αυριανό παιχνίδι, αφού στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αποφασίστηκε να ανοίξει η θύρα 1 (πέταλο) του Καυτανζογλείου για τις ανάγκες των φιλάθλων του. Μάλιστα, θα υπάρξει και ειδικό εκδοτήριο έξω από τη θύρα για να προμηθευτούν τα εισιτήρια. Ήδη το «Club Rossoneri» έχει απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο για δυναμικό παρών στο γήπεδο.

www.metrosport.gr

1 σχόλιο: