Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ : ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 0-1 ( vid )





Σπουδαίο διπλό για τον Ηρακλή μέσα στις Σέρρες επί της τοπικής ομάδος με 0-1. Τους 48 βαθμούς έπιασε ο Ηρακλής και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Σέρρες - Ηρακλής 0-1
Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ηρακλής, που πέρασε και από τις Σέρρες, με 1-0 του τοπικού Εθνικού, φτάνοντας τις 9 εκτός έδρας νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι, συνεχίζοντας έτσι την ξέφρενη πορεία του προς την μεγάλη επιστροφή. Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε τραγική κατάσταση, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό, όμως ο Γηραιός είχε τον έλεγχο. 
Η πίεση του Ηρακλή, μάλιστα, απέδωσε καρπούς, μετά και την... βοήθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα βέβαια. ήταν το 25ο λεπτό όταν ο Ρομάνο εκτέλεσε κόρνερ, με την έξοδο του Γούπου να είναι τραγική και τον Καρασαλίδη να την εκμεταλλεύεται και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι να ανοίγει το σκορ. 
Στην επανάληψη, ο Ηρακλής ανέβασε τον ρυθμό και δημιούργησε αρκετά την απόδοσή του, όμως δε μπορούσε να τελειώσει, τις πάρα πολλές τελικές που δημιουργούσε. Παρόλα αυτά, δεν απειλήθηκε κι αν έπαιξε με την φωτιά, πήρε το τρίποντο και συνέχισε την πορεία της προς την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. 
ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Κωφοκώτσιος, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Κουκόλης, Μαρίνου, Δούμτσιος (62' Λαζαρίδης), Σαββιδης (51' Δέντσας), Παπαϊωάννου (46' Μπλέντι), Κρουσταλέλης, Κρέββατας.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (71' Κάσσος), Τσιλιανίδης, Περόνε (85' Λουκίνας).

www.gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου