Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΛΕΞΗ...ΣΕ ΛΕΝΕ ΔΑΝΔΙΚΑ... ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ...

Ο Αλέξης Αλεξίου με τον Μάκη Δανδίκα στον πάγκο του Απόλλων μέχρι πρίν λίγους μήνες.


Ο Εθνικός Σερρών δίκαια πήρε ισοπαλία μέσα στην Καλαμαριά επί του τοπικού Απόλλωνα όπου θα μπορούσε αν ήταν ποιο προσεχτικός ο Εθνικος να πάρει και το διπλό. Σε ένα γήπεδο τραγωδία τόσο από άποψη αγωνιστική για τον Απόλλων όσο και οπαδική με τον κόσμο να μην ξεπερνάει τα 300 άτομα. Οι καιρικές συνθήκες πολύ άσχημες και ο Απόλλων εάν συνεχίσει έτσι θα αγωνίζεται του χρόνου στη Γ' Εθνική χωρίς καμιά ψυχολογία. 

Σημ.: Εάν υποβιβαστεί ο Απόλλων και ο Εθνικός Σερρών θα είναι η απόλυτη αποτυχία... 2 προπονητές του Απόλλων ο ένας πρώην θα έχουν ρίξει 2 ομάδες...


Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Απόλλωνα 1926 με τον Εθνικό Σερρών στην Καλαμαριά, αποτέλεσμα που δεν… βολεύει καμία από τις δύο ομάδες.
Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που θα τους έδινε τη δυνατότητα να ελπίζουν περισσότερο για την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με τον καλύτερο τρόπο τον αγώνα, μια και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6’ όταν ο Μπλέντι εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των Παπαστεριανού και Βρονταρά και με πλασέ έκανε το 1-0.
Ωστόσο, στην συνέχεια, οι «ροσονέρι» πίεσαν και αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και τα κατάφεραν στο 65’ με τον Κωστούλα, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έφερε τον αγώνα στα… ίσια (1-1).
Απόλλων 1926 (Μάκης Δανίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού, Παναγιωτούδης (46’ Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (76’ Φιγκερόα), Τσούτσης, Αναστασίου (59’ Κωστούλας).
Εθνικός Σερρών (Αλέξης Αλεξίου): Γούπος, Κωφοκώτσιος, Κουκόλης, Κρουσταλέλης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Νικολίτσας, Δούμτσιος (67’ Παπαϊωάννου), Μπλέντι (867’ Μαρίνου), Σαββίδης (59’ Κοντσίδης), Κρεββατάς.
www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου