Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΑΤΕ I.F.K. KYOKUSHIN 2015



ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

Περισσότεροι από 400 αθλητές καράτε από 33 χώρες ηλικίας έως 21 ετών θα συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 στο Ωραιόκαστρο. Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της I.F.K. KYOKUSHIN 2015 (καράτε) που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» του Ωραιοκάστρου.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου με επικεφαλής τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση, μετά από μεθοδευμένη και συστηματική δουλειά κατάφερε να αναδείξει τις αθλητικές υποδομές του δήμου, ώστε να μπορέσει να επιλεγεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, η οποία έκρινε ότι συγκεντρώνει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη μεγάλη συνάντηση των αθλητών του Κyokushin.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το ερχόμενο Σάββατο ο δήμος αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. «Η παγκόσμια αυτή διοργάνωση αποτελεί μεγάλη τιμή για τον δήμο μας», αναφέρει ο κ. Αταμιάν και απευθύνει κάλεσμα εκ μέρους της δημοτικής αρχής σε όλο το φίλαθλο κοινό του δήμου αλλά και γενικότερα του νομού Θεσσαλονίκης να αγκαλιάσει τη διοργάνωση.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου