Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 : ΠΗΡΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ 1-2





Σημαντική βαθμολογική… ανάσα πήρε ο Απόλλων 1926 καθώς επικράτησε εκτός 2-1 του Φωκικού στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο της Football League.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και αναζήτησε ένα γρήγορο τέρμα, αλλά στο 29’ το «συγκρότημα» της Άμφισσας άνοιξε το σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, όταν ο Γεωργουσόπουλος βρήκε τον Χαλιώτη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0.
Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους και τα κατάφεραν στο 39’ με τη… βοήθεια των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, ο Ευαγγελιδάκης θέλησε να διώξει, αλλά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.
Στο 63’ ο Φωκικός έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Χαντάκιας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Κωστούλα εκτός περιοχής, απ’ όπου ο Νατσιόπουλος θέλησε να σκοράρει, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Μάλιστα, στο 76’ ο Μαρκάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους, καθώς το φάουλ που εκτέλεσε χτύπησε στο δοκάρι και στο 84’ ο Τσούτσης διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα και έδωσε στους «Πόντιους» το «τρίποντο».
Φωκικός (Λ. Τσιγαρίδας): Αμουτζάκης, Καντούτσης, Μπολμποσιάν, Σκαρίμπας, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος (61’ Ζαρκάδας), Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Χαντάκιας, Χαλιώτης, Κασνέτση.
Απόλλων 1926 (Μ. Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού, Μπιτσάκος (75’ Καπετάνος), Νατσιόπουλος, Τσούτσης (88’ Β. Παπαδόπουλος), Αναστασίου (57’ Κωστούλας), Ευσταθίου.
www.onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου