Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΟΛΧΙΚΟΥ


Το Δ.Σ. του Κεραυνού Κολχικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Ακαδημία της ομάδας μας πέτυχε μία σπουδαία διάκριση.


Πιο αναλυτικά, κατόπιν αξιολογήσεως χιλιάδων τμημάτων υποδομών από ολόκληρη την Ελλάδα, η εταιρεία Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ξεχώρισε τις 125 καλύτερες ακαδημίες της χώρας, πέντε εκ των οποίων αναλογούσαν στην ΕΠΣΜ.



 Μία εξ’ αυτών είναι και η Ακαδημία του Κεραυνού Κολχικού.
Ο Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. δημιούργησε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα στήριξης ακαδημιών που θα ενισχύσει συνολικά πάνω από 10.000 παιδιά ηλικίας 7-10 ετών.

Το πρόγραμμα αυτό που προωθείται σε πολλές χώρες από την UEFA στοχεύει στην ανάδειξη του εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ρόλου του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου, εστιάζοντας στις αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα το ευ αγωνίζεσθαι, την ευγενή άμιλλα, τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Μεταξύ άλλων αυτή η πρωτοβουλία του ομίλου Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. θα προσφέρει τα εξής :
-Επιστημονική υποστήριξη από ειδικευμένους παιδιάτρους , παιδοψυχολόγους και
διατροφολόγους.
-Προπονητικές κατευθύνσεις για τις συγκεκριμένες ηλικίες με βάση τα διεθνή
πρότυπα της UEFA και της FIFA.

-Ασφαλιστική κάλυψη καθ” όλη την διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων ,
αλλά και για μία ώρα πριν και μία ώρα μετά.
-Συμμετοχή σε ποδοσφαιρικά τουρνουά με εκπαιδευτικό , αλλά και ψυχαγωγικό
χαρακτήρα.
-Υψηλής ποιότητας προπονητικό υλικό.
Αυτή η κορυφαία διάκριση συνιστά την καλύτερη επιβράβευση του σωστού προγραμματισμού και της μεθοδικής προσπάθειας που λαμβάνουν χώρα στην Ακαδημία του σωματείου μας. Στόχος όλων είναι η δημιουργία ενός αυτοδύναμου συλλόγου, ο οποίος θα ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και θα αναδεικνύει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα εμπνέονται από τις αρχές του αθλητικού ιδεώδους, ούτως ώστε να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες με διακριτή παρουσία και θετική συμβολή στο κοινωνικό σώμα.


Εδώ να τονίσουμε οτι ο Κεραυνός Κολχικού βρίσκεται και στο δίκτυο ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εδώ και 2 χρόνια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου