Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Απόλλων Aρναίας η πιο φορμαρισμένη ομάδα του… δεύτερου γκρουπ και το χρέος του Άρη…








Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο τον Απόλλωνα Αρναίας, ομάδα που προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σηματοδοτώντας με αυτά τα αποτελέσματα την δική της… αντεπίθεση στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας ως μεγάλο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Αντώνη Λεπιτσά είναι αυτή τη στιγμή βάση αποτελεσμάτων η πιο… φορμαρισμένη ομάδα του λεγόμενου «δεύτερου γκρουπ», αν αναλογιστεί κανείς ότι βάση δυναμικής και όχι μόνο το φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου χαρακτηρίζεται -δικαιολογημένα αν μη τι άλλο- ως πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων…
Στο πρώτο γκρουπ τοποθετούνται οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και διεκδικητές της ανόδου, Πανσερραϊκός, Άρης, Καβάλα, αλλά και η Δόξα Δράμας που στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού βάση της βαθμολογικής της συγκομιδής.
Η Αρναία, λοιπόν μετρά στα τελευταία έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, τέσσερις νίκες και δύο ήττες με απολογισμό 7 γκολ υπέρ και 5 κατά, τη στιγμή που η αμέσως επόμενη ομάδα είναι αυτή του Έβρου Σουφλίου με μόλις 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Παρ΄όλα αυτά η ομάδα της Χαλκιδικής παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη (13η με 21β.).
Στο «γκρουπ» του Άρη τις εντυπώσεις κλέβει η Δόξα Δράμας που έχει το απόλυτο νικών στα τελευταία έξι παιχνίδια μαζί με τον Πανσερραϊκό, αν και υπερτερεί στη διαφορά τερμάτων. Ακολουθεί η Καβάλα με 5 νίκες και μία ισοπαλία και στη συνέχεια έπεται ο Άρης με 5 νίκες και μία ήττα.Αν και οι «κίτρινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση και άμυνα με απολογισμό 15-1, βρίσκονται μακριά από την κορυφή στο -4, εξαιτίας αυτής της ήττας στη Δράμα.
Ουσιαστικά, πρόκειται για μία απλά και μόνο στατιστική ανάλυση που δεν θα έχει καμία απολύτως σημασία εφόσον ο Άρης πετύχει το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος και καταφέρει να το συνδυάσει με το την επίτευξη της ανόδου.
Aπό την προαναφερθείσα ανάλυση προκύπτει το εξής συμπέρασμα: Aν o Άρης δεν είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος ίσως έχει προβλήματα στη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς θα αντιμετωπίσει αύριο στην Αρναία μία ομάδα που έχει στα υπέρ της την καλή ψυχολογία από τα τελευταία τρία θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα «καίγεται» για βαθμό-υς.

www.pressaris.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου