Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ... ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ...



ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!
Αυτή η λέξη αποτυπώνει όλη την αλήθεια των τελευταίων χρόνων που περνάει η ιστορική ομάδα της Καστοριάς όλα αυτά τα χρόνια. Από την απαξίωση των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι την αναγέννηση από στις στάχτες και τώρα πάλι στη πλήρη απαξίωση και η κατρακύλα συνεχίζεται. Βαρέλι χωρίς πάτο αυτή η ομάδα… Η ομάδα να κρίνει από κάτι ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ανθρώπους - άμπαλους που δεν ξέρουν καν την ένδοξη ιστορία αυτού του ιστορικού σωματείου. Θλίψη και κατάντια…!
Και οι ευθύνες πολλές, πάρα πολλές, χωρίς αρχή μέση και τέλος από πέρυσι η ομάδα. Διοικήσεις οι περισσότερες για το θεά θήναι και Πρόεδροι για να κάνουν όνομα στις πλάτες της ομάδας.
Από τα θα «θα θα θα θα θα», χωρίς λεφτά, χωρίς οργάνωση, χωρίς τίποτα, παίκτες από τα πανέρια, μάνατζερ που προωθούσαν τους παίκτες του και φορτώνονταν πάνω στην ομάδα μας.
Δεύτερη φορά στα τοπικά ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ (!!!).
Όλοι πονούσαν για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ, αλά όλοι χαμένοι, μόνο να κρίνουν και να μην βοηθάνε. Έτσι ξέρω και εγώ να το παίζω φίλαθλος.
Και μην ακούσω πάλι για τον σωτήρα Σπυρόπουλο: Δεν θα βάζει συνέχεια ο Σπυρόπουλος χρήματα από τη τσέπη του και να συμπονεί συνέχεια την ομάδα. Πάει έφυγε, τελείωσε, ας το βάλετε καλά όλοι στο μυαλό σας.
Το Σπυρόπουλο καλώς ή κακώς τον έδιωξαν οι φίλαθλοι: Για εμένα μόνο το χρήμα είχε, τίποτα άλλο γι’ αυτό και όλοι του έγλειφαν τα @@, που είναι ρε όλοι αυτοί τώρα;;; Έκαναν το κομμάτι τους, τα τσέπωσαν καλά και σηκώθηκαν και άφησαν στο έλεος του Θεού την ομάδα. Αυτούς θέλετε; Να τους χαίρεστε…
Υ.Γ.: Τεράστιες ευθύνες πρώτον έχουν οι φίλαθλοι. ΑΦΑΝΤΟΙ τα τελευταία χρόνια.
Υ.Γ1.: Διοικήσεις της πλάκας... Ουδέν σχόλιο!
Υ.Γ2.: Παίκτες που κάποτε ούτε έξω από το γήπεδο δεν θα περνούσαν και τώρα φοράνε αυτή την ΒΑΡΙΑ φανέλα.
Υ.Γ.3: Συγχαρητήρια σε όσους άντεξαν, στα δικά μας παιδιά, αλλά και αυτοί έχουν τις ευθύνες τους... θα έπρεπε να τα βροντήξουν και να φύγουν, αλλά επέμεναν να παίζουν μπάλα με ανθρώπους που το μόνο που ήξεραν να τους εκμεταλλεύονται. ΝΤΡΟΠΗ.
Υ.Γ.4: Δυστυχώς δεν υπάρχει επόμενη ημέρα για αυτή την ομάδα. Κάποτε όταν έπεσε από την Γ' Εθνική η ομάδα κλαίγαμε, τώρα δεν θα κλάψουμε, σας πήραν όλοι χαμπάρι.
Υ.Γ.5: Που είναι οι επιχειρηματίες, που είναι οι φορείς, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ομώνυμη ομάδα της πόλης και όλοι αδιαφορούν, γιατί ρε γαμώτο μου μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;;;;;;;;;;;;;;;;
Υ.Γ.6: Όλοι έχουμε ευθύνες, ευθύνες έχω και εγώ... Έζησα 1,5 χρόνο την ομάδα, αλλά για το καλό της δεν μιλούσα....!
ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ
ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΡΕΖΙΛΙ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΡΟΥΣΟΥΚΙΔΗΣ . ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ από ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου