Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ , ΕΚΤΕΙΘΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ

                                                        


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ σεβόμενο τον κόσμο που εκπροσωπεί, την μεγάλη ιστορία της ομάδος μας αλλά & τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια  & τα αυτιά του σε “εγκλήματα”.

Αρχικά, ευχαριστούμε τον ΜΕΝΤΕΚΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για την φιλοξενία & τους ευχόμαστε καλή συνέχεια & καλή δύναμη για τη συνέχεια του προκαθορισμένου φετινού πρωταθλήματος.

Καταγγέλλουμε, την απαράδεκτη & κατευθυνόμενη διαιτησία του ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & των δύο βοηθών του ΝΤΑΝΗ & ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, που & τον ποιό αγνό φίλαθλο των έδωσαν να καταλάβει, ποιές ομάδες “πρέπει” να ανέβουν κατηγορία.

 Καταγγέλλουμε εσάς, κύριοι της ένωσης που δεν μπορείτε να προστατεύσετε το προϊόν που εσείς οι ίδιοι πουλάτε & μάλιστα πολύ ακριβά. 

Σας καταγγέλλουμε για την κατάπτυστη απόφαση επανάληψης του αγώνα, ΑΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΩ ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ, που είχε αναβληθεί. Μια τέτοια απόφαση μόνο τα ιδεώδη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν πρεσβεύει. Αντιθέτως δίνει το δικαίωμα στα σωματεία, να τραμπουκίζουν διαιτητές & ομάδες  χωρίς να έχουν κυρώσεις.


 Τέλος, θέλουμε να σας δηλώσουμε, για τελευταία φορά, ότι από εδώ & πέρα στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος δεν θα ξανά ανεχθούμε τέτοιες καταστάσεις. Είστε υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Αναλάβετε τις ευθύνες σας & ας ανέβουν οι καλύτερες ομάδες εντός αγωνιστικών χώρων & όχι των γνωστών……

Από το Δ.Σ. του Ατρόμητου Πλαγιαριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου