Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( PICS )


Η Σούπερ Λίγκα λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ αποφάσισε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή! Αναλυτικά η απόφασή της περί οριστικής αναβολής: «Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα "Πανθρακικός - Ολυμπιακός" και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από την διοργανώτρια Αρχή».
Τζελέπης: «Γήπεδο-χωράφι»!
Εκ μέρους του Πανθρακικού μίλησε στην κάμερα της NOVA ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τζελέπης. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Κοιτάξτε είναι μία πολύ δύσκολη η κατάσταση που βιώνουμε με το γήπεδό μας. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά τραγικό. Όντως ήταν η 3η φορά που βγήκε στο γήπεδο ο κ. Δελφάκης. Είναι ακατάλληλο το γήπεδο. Ενημερώσαμε την διοργανώτρια Αρχή και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε επιδείνωση του καιρού και χιόνια με παγωνιές. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει και αύριο το ματς, ειδικά εάν αυτό το χωράφι παγώσει κιόλας. Πάρθηκε έτσι αυτή η απόφαση από την διοργανώτρια Αρχή και ανακοινώθηκε». Ερωτηθείς για το πότε θα γίνει το ματς ο κ. Τζελέπης τόνισε πως υπάρχει μετά το Πάσχα ελεύθερη ημερομηνία. Συμπλήρωσε πως για την ομάδα του τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα καθώς δεν δίνει πάλι αγώνα ενώ επισήμανε πως στην περιοχή υπάρχουν διαρκώς συνεργεία της ΔΕΗ και άλλα συνεργεία που βγάζουν διαρκώς νερά και επιδιορθώνουν βλάβες.
Τι προηγήθηκε
Έπειτα από τρεις επιθεωρήσεις στον αγωνιστικό χώρο ο Δελφάκης αποφάσισε λίγο μετά τις 19.40 πως παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει. Ως εκ τούτου το Πανθρακικός - Ολυμπιακός που ήταν προγραμματισμένο για τις 19.30 δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Σε όλες τις... δοκιμές που έγιναν από τον ρέφερι του αγώνα, που στην τελική του επιθεώρηση συνοδευόταν από τους Μανιάτη και Μπαϊκαρά (σ.σ. τους αρχηγούς των δύο ομάδων), σε αρκετά σημεία του γηπέδου η μπάλα δεν έκανε γκελ.
Υπήρχαν αρκετές... παγίδες στο γήπεδο (κυρίως στο κέντρο και κοντά στις δύο εστίες) και μέρη όπου θύμιζαν βούρκο, γεμάτα λασπόνερα. Και δύο αντίπαλοι κατανόησαν πλήρως πως ματς υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να γίνει. Ο Δελφάκης αποφάσισε την αναβολή του ματς, όμως δεν έκλεισε το Φύλλο Αγώνα. Και αυτό διότι είναι ακόμα ανοιχτό το πότε θα γίνει το ματς. Με βάση τον καιρό που υπάρχει στην Κομοτηνή και τον τραγικό αγωνιστικό χώρο είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει αύριο Κυριακή.
Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου εγκυμονούσε σαφώς κινδύνους για τραυματισμούς παικτών. Παράλληλα όσο περνούσε η ώρα οι καιρικές συνθήκες γίνονταν όλο και πιο δυσμενείς. Ο αέρας άρχισε να φυσάει πολύ δυνατά, η βροχή μετατράπηκε σε χιονόνερο ενώ κάτι άλλο ενδεικτικό για το γήπεδο ήταν ο σχολιασμός ποδοσφαιριστών που το τσέκαραν. Έλεγαν χαρακτηριστικά πως υπήρχαν σημεία όπου το πόδι τους βούλιαζε, ξεπερνώντας τον αστράγαλό τους!
Κατά τα άλλα πάντως ενδεκάδες ανακοινώθηκαν και μοιράστηκαν κανονικά αλλά προθέρμανση των δύο αντιπάλων δεν έγινε ποτέ... Οι Πειραιώτες λίγο μετά τις 18.00 πάτησαν στο χορτάρι του γηπέδου της Κομοτηνής. Τόσο ο Βίτορ Περέιρα με τους παίκτες του όσο και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης είδαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Άπαντες έλεγαν πως παιχνίδι δεν μπορούσε να διεξαχθεί με αυτά τα δεδομένα.


WWW.GAZZETA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου