Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

O ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ




Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι κάτι σαν τελικός. Είναι ο τελικός. Για την επιβίωση. Για να αποφευχθεί ο απευθείας υποβιβασμός. Ο Απόλλων φιλοξενεί τον Αγροτικό Αστέρα στην Καλαμαριά, με τις δυο ομάδες να μπαίνουν ουσιαστικά από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν προπόνηση χθες, αποκατάσταση για τους βασικούς, ενώ οι «πράσινοι» είχαν ρεπό. Όπως και να έχει, μπαίνουν από σήμερα στα της προετοιμασίας, με τους δυο προπονητές να βρίσκονται στις… επάλξεις και να καταμετρούν τις δυνάμεις τους.

Δυο προβλήματα

Οι γηπεδούχοι θα έχουν δυο απουσίες. Για τον Απόλλωνα θα απουσιάσουν σίγουρα ο Βασίλης Παπαδόπουλος, που είναι τιμωρημένος και ο Ευσταθίου, που είναι τραυματίας. Από την άλλη, ο Καπετάνος, ξεπέρασε τον τραυματισμό και μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση ανέβασε ρυθμό. Ο Κωστούλας, μπαίνει κι αυτός από σήμερα στο κανονικά πρόγραμμα των προπονήσεων, γεγονός, που σημαίνει, ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Κι όχι μόνο αυτός, αφού οι Τσούτσης, Αναστασίου, Καράμπελας, Ακασού και Παπαστεριανός έχουν εκτίσει τις ποινές τους και παίζουν την Κυριακή στην Καλαμαριά.

www.metrosport.gr



Ανακοίνωση από τη Θύρα 2 - Δυτικών Συνοικιών 

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συνδέσμου ενεργά και μή να παραβρεθούν την Παρασκευή το Βράδυ σε προκαθορισμένο σημείο που θα ανακοινωθεί για να μιλήσουμε για τον τελικό της Κυριακής. 

Πρέπει την Κυριακή να μην υπάρχει όχι τσιμέντο αδειανό αλλά ούτε στα κάγκελα και στους διαδρόμους της κερκίδας να μην χωράμε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ και ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ και ΠΑΝΤΟΥ όπου υπάρχουν ΠΟΝΤΙΟΙ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου