Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ 4-0


By Ntoumanis / Sign / Print / Advertion




Μεγάλος νικητής στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΚ αναδείχθηκε ο Κιλκισιακός, ο οποίος επικράτησε με 4-0 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Παρά το τσουχτερό κρύο και τη βροχή που δεν σταμάτησε πάνω από 200 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ματς στο Δημοτικό γήπεδου του Χέρσου, με τον Κιλκισιακό να αναδεικνύεται Κυπελλούχος για πολλοστή φορά στην ιστορία του ενώ ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης συμμετέχει για τέταρτη φορά χωρίς όμως να έχει κερδίσει ποτέ.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου συνεχάρη τις δύο ομάδες και προέτρεψε τους αθλητές να διαφημίσουν το ποδόσφαιρο, βλέποντας τον τελικό σαν γιορτή και απένειμε τα μετάλλια στους αθλητές και τα αναμνηστικά στους διαιτητές Σέζο, Νικηφορίδη, Ασβεστόπουλο και Δραγούση. Παρόντες ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδρέας Βεργίδης, η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς Κατερίνα Ζιούτα (εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Σισμανίδη), τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού Νίκο Σερασκέρη, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Κρηστώνης Αθανασίος Μουλλάς, ο πρόεδρος του Τ.Σ. Χέρσου Φίλιππος Κοτανίδης, ο πρόεδρος των Διαιτητών Κώστας Ευθυμίου, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣΚ Κώστας Πάταρας, μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ κ.α.

Στο αθλητικό μέρος στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν την υπεροχή χωρίς αξιόλογες φάσεις ενώ στο δεύτερο ο Κιλκισιακός σαφώς ανώτερος έκανε τη διαφορά και κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ είχε και άλλες τόσες ευκαιρίες για γκολ. Δύο τέρματα πέτυχε ο Σωκράτης Παπαδόπουλος και άλλα δύο ο Μάναλης ενώ ο Παντελιάδης είχε δοκάρι για τον Κιλκισιακό.

Στο τέλος ο πρόεδρος της Κρηστώνης κ. Μουλλάς απένειμε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης και ο κ. Χατζηαποστόλου στον Κιλκισιακό.

Οι συνθέσεις:
Κιλκισιακός: Περπερίδης, Καλόνικος, Habala, Hoxha, Ματεντζίδης, Σαβ. Παπαδόπουλος, Μπελίτσας, Λογγινίδης (85' Παρπουτσής), Τακαβάκης (76΄ Μάναλης), Παντελιάδης (85' Τιτόπουλος), Σωκρ. Παπαδόπουλος.
Κρηστώνη: Κυριακίδης, Κάργας, Τσοπουζίδης, Ρουστέμ, Κεσίδης, Γραμματικόπουλος, Αλμασίδης, Πότκας, Α. Παυλίδης (73' Αυγερινός), Κέλτσος (55' Φεντάνης), Θ. Παυλίδης

www.kilkis-press.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου