Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ



Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολο το ενδεχόμενο να βρει μια ομάδα ανθρώπους που να προσφέρουν χορηγίες.
Ο ΠΑΟΚ Σταυρού, αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχει για να τον στηρίζουν, θέλει να τους ευχαριστεί και με μια ανακοίνωση τους ευχήθηκε καλές δουλειές, ενώ θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα σε όλες τις ομάδες πως θα πρέπει με κάθε τρόπο να ευχαριστούν εκείνους που προσφέρουν έστω και το μετερίζι τους για μια ομάδα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο.
Hεπίσημη ανακοίνωση ΠΑΟΚ Σταυρού:
«Το Δ/Σ , οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο ΠΑΟΚ Σταυρού και Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σταυρού, ευχαριστούμε θερμά και δημόσια:
όλο τον επαγγελματικό κόσμο του Σταυρού, καθώς και της ευρύτερης περιοχής μας, που φέτος βοήθησαν αφάνταστα με τις χορηγίες και την οικονομική στήριξη τους το σωματείο μας!
Η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας για τον ιστορικό σύλλογο μας που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και το στήριγμα σας σε αυτά τα δύσκολα χρόνια, τιμά και αναγνωρίζει ιδιαίτερα το έργο μας και μας βοηθά να γινόμαστε ακόμα πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί για τον αθλητισμό και τη νεολαία του Σταυρού.
Ένα τεράστιο Ευχαριστούμε από καρδιάς σε όλους εσάς τους πολυπληθείς επαγγελματίες που κρατάτε ζωντανή την τοπική οικονομία και συμβάλετε στην ανάπτυξη του τόπου μας.
Καλές δουλειές και καλή πρόοδο πάντοτε σε όλους σας!
Ελπίζουμε να σας έχουμε συνεχώς κοντά μας και να χαρούμε από κοινού μελλοντικές επιτυχίες και διακρίσεις της ομάδας και της Ακαδημίας μας, δικαιώνοντας έτσι την στήριξη σας στον ΠΑΟΚ Σταυρού».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ
Με εκτίμηση:
Το Δ/Σ ΠΑΟΚ Σταυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου