Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Νέος πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ο Νεράντζης, συμφωνία με Μωυσίδη






Πραγματοποιήθηκε χθες  το κρίσιμο ΔΣ του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς με τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μονοπωλούν την συζήτηση.

Όμως προέκυψε και είδηση που αφορά την προεδρία του Ερασιτέχνη Απόλλωνα. Μετά από τέσσερα χρόνια στην προεδρία, ο Παναγιώτης Χατζηανδρέας έδωσε τη θέση του στον Αλέξανδρο Νεράτζη. Ο πρώην πλέον πρόεδρος όμως παραμένει στο ΔΣ. 

Στην συνεδρίαση του ΔΣ, έδωσε το "παρών" και ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Γιώργος Ιωακειμίδης. Από τα μέλη του ΔΣ ζητήθηκε από τον Ιωακειμίδη να δώσει απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα ποδοσφαίρου αφού επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας για το αν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ιστορικού συλλόγου που θέλει να επανέλθει άμεσα στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Από την πλευρά του ο Ιωακειμίδης υποστήριξε ότι μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται σε όλα όσα είχε υποσχεθεί αφού οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές γίνονται κανονικά.

Συμφωνία με Μωυσίδη


Σε μια ακόμη σημαντική κίνηση ενίσχυσης προχώρησε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που απέκτησε τον Σεραφείμ Μωυσίδη.
Ο 23χρονος επιθετικός έχει εμπειρία από τη Football League, ενώ έχει γαλουχηθεί στις ακαδημίες της Μπρέσια.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση με σκοπό τη δημιουργία ενός όσο το δυνατόν πιο αξιόμαχου ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κοκκινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον 25χρονο μεσοαμυντικό Σεραφείμ Μωυσίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός θήτευσε στον Απόλλωνα τη σεζόν 2013-14 έχοντας 20 επίσημες συμμετοχές, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο. Παλιότερα, έχει περάσει από Αναγέννηση Επανομής, Βύζαντα Μεγάρων και Νίκη Βόλου, ενώ σε πιο νεαρή ηλικία είχε μια σεζόν στην Ιταλία με την φανέλα της Μπρέσια. Ο νεοαποκτηθείς παίκτης αναμένεται να ενσωματωθεί στους «κοκκινόμαυρους» στη σημερινή προπόνηση. 

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι επαφές του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργου Ιωακειμίδη για κλείσιμο χορηγιών, ενώ πολύ πιθανή θεωρείται και η διεξαγωγή φιλικού μέσα στις επόμενες ημέρες.

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου