Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ : ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...



Εφυγε από τη ζωή πρόωρα, ο 20χρονος επιθετικός του ΑΟΚ Φαλήρου, Χρήστος Τσιάμης, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά την επιστροφή του νυκτερινή διασκέδαση με την παρέα του.

Στην οδό Κηφισίας, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 5 νεαροί, ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κολόνα φωτεινού σηματοδότη και να τυλιχτεί στις φλόγες.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη (22/9) στις 17:30 στο κοιμητήριο της Καισαριανής.

Πολλές ομάδες του Πειραιά μας(Ίκαρος Καλλιθέας, Αστέρας Νικαίας, Βετεράνοι Χατζηκυριακείου, ΑΕ Χαραυγή) εξέφρασαν τη λύπη αλλά και τη στήριξή τους στον ΑΟΚ Φαλήρου, ενώ η ίδια η ομάδα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Σήμερα είναι η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μας στον Α Ο Κ ΦΑΛΗΡΟΥ. Σήμερα έσβησε ένα αστέρι και το σκοτάδι που άφησε πίσω είναι βαρύ και δυσαναπληρωτο. Σήμερα Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου. Μια ημερομηνία που θα μείνει αξέχαστη, όπως και το αστέρι μας ο Χρηστάκης ο Τσιαμης. Όλοι για πολύ -πολύ καιρό θα τον περιμένουμε στην προπόνηση και στον αγώνα, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ. Τον αγαπήσαμε όλοι τόσο πολύ που δεν το πιστέυουμε ότι μας άφησε για τον Παράδεισο...»

www.pamebala.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου