Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ




Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Γιώργος Ιωακειμίδης και έδωσε απαντήσεις σχετικά με τα ζητήματα που προέκυψαν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ουδείς απλήρωτος υπάρχει έως και τώρα αν έχει συμφωνήσει να λάβει κάτι από εμένα. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει πάρει προκαταβολή. Δεν γνωρίζω αν ο προηγούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ έχει κάποιους απλήρωτους. Νομίζω ότι προσφάτως έχει πληρώσει κάποιους από τους υπαλλήλους. Τηλέφωνα έχουμε κανονικά και μπορείτε να με πάρετε. Το τι ακούγεται με το τι πραγματικά συμβαίνει έχει μεγάλη διαφορά. Για τα νερά, παραπονέθηκε κανείς παίκτης για το ότι δεν υπάρχουν νερά; Αν συζητάμε για έναν σύλλογο το αν είχε εμφιαλωμένα νερά ή ήπιαν νερό από τη βρύση και όχι το τι αποτέλεσμα θα έχει η ομάδα που δημιουργήθηκε από το μηδέν σε 20 μέρες είναι συκοφαντία, για να μην πω λασπολογία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα πρωταθλητών και κάνουμε μια σοβαρή δουλειά σε συνεργασία με τον προπονητή και καλό είναι κάθε λασπολογία που έρχεται να εξετάζεται σοβαρά λεπτομερώς από κάποιον πριν αναπαραχθεί».

Για το θέμα του φροντιστή: «Πίστευα ότι δεν έχει πληρωθεί και γι’ αυτό δημιουργήθηκε αυτό πρόβλημα. Έμαθα ότι περίμενε κάτι περισσότερο από αυτά που συμφωνήσαμε από εμένα προκειμένου να λύσει κάποια δικά του θέματα. Σήμερα έμαθα ότι από την προηγούμενη διοίκηση έγινε εκκαθάριση προ ημερών. Οπότε δεν δικαιολογείται αυτό που διάβασα. Στη δουλειά του δεν έδωσε δικαίωμα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε και δεν μπορώ να μπω στην ψυχοσύνθεσή του. Εγώ ό,τι του είπα τα πήρε».

Για το αν υπάρχουν εκκρεμότητες από την εποχή Ανατολίτη: «Οποιαδήποτε εκκρεμότητα εάν υπάρχει δεν βαρύνει τον Ερασιτέχνη ή το σωματείο. Νομίζω ότι ο κ. Ανατολίτης πήρε κάποια χρήματα και τακτοποιεί τις υποθέσεις. Δεν είναι δική μου δουλειά και δεν κάθομαι να το εξετάσω παραπάνω».

Κλείνοντας, είπε: «Είμαστε καινούργιοι, κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να μας περιβάλλουν με αγάπη άνθρωποι που λένε πως είναι Απολλωνιστές. Παρ’ όλα αυτά, βλέπω αντιδράσεις αρνητικές ή κρύες το λιγότερο. Θετική προσπάθεια γίνεται μόνο από τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και καμιά δεκαριά απ’ έξω».

www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου