Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΠΕΝΤΕ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΚΟ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟ...











Φώτο Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης 





Με το ευρύ 2-5 κέρδισε ο Κεραυνός Κολχικού παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο ειδικά μετά το 55΄ όπου έγινε το 0-1 με τον Καραχάλιο... 

Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης με ένα εκπληκτικό κρεμαστό σούτ μπανάνα κρέμασε τον τερματοφύλακα του Μακεδονικού και έκανε το 0-2 και ένα λεπτό νωρίτερα έχασε κλασσικό τέτ α τέτ με τον τερματοφύλακα. 

Το 0-3 και το 0-4 έγιναν με περίτεχνη ενέργεια και φοβερό πλασέ από τον 
Τάσο Ιορδανόπουλο ... που έβγαλε το λάδι των αμυντικών στην κυριολεξία....και το 0-5 έγινε από τον Αδαμίδη με ένα εκπληκτικό σούτ στο γάμα έξω από την περιοχή . 

Ο Μακεδονικός Ασκού δίκαια πέτυχε τα 2 τέρματα στο τέλος του αγώνα με τον Στεργιανά καθώς είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε καθώς ο Σαββίδης απέκρουσε επάνω από την γραμμή. Περίπου 100 άτομα στο γήπεδο παρακολούθησαν το παιχνίδι και καμιά 30 αριά από το Κολχικό.

84’-89’ Στεργιανάς Π. – 60’ Καραχάλιος, 73’ Χατζησαββίδης, 78’-79’ Ιορδανόπουλος, 83’ Αδαμίδης
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Καπουτζής Γ, Λεζάης Δ – Παλάσκας Δ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΣΚΟΥ : Αναστασόπουλος, Λεοντίδης, Τοτονίδης (66’ Αμανατίδης), Σιδηρόπουλος, Ιωαννίδης (74’ Στεργιανάς Π), Ελευθεριάδης (55’ Σιδηρόπουλος), Γλεντής, Κωσταρέλας, Στεργιανάς Α, Κατρατζόγλου, Εγγλέζος.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : Αιγίδης, Μπουλούκας, Γκόσιος, Καραχάλιος, Αδαμίδης, Γκούνιος, Χατζησαββίδης (84’ Μακρόπουλος), Σαββίδης, Ιορδανόπουλος (81’ Λουκοβίτης), Meshkurti (61’ Μουρατίδης), Σολομωνίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου