Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Φωτιά και λάβρα ο Αλέξανδρος Νεράντζης κατά Ανατολίτη ! Οι Απολλωνιστές ξέρουν τι «εγκλήματα» διαπράχθηκαν πέρυσι...




«Αρκετά ασχολήθηκε με τον Απόλλωνα ο συγκεκριμένος κύριος»


Επιβεβαιώνοντας 100% το Πάμε Μπάλα έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα Αλέξανδρος Νεράντζης  ‘’άνοιξε πυρ’’ κατά του πρώην υπηρεσιακού προέδρου ( ποτέ δεν πήρε τις μετοχές το λέμε και θα το ξαναλέμε όπως τότε ) λέγοντας αλήθειες με στοιχεία .
Δυστυχώς εκείνη την εποχή η αυστηρή κρητική της σελίδας μας δεν άρεσε σε κάποιους που για 50 ευρώ μεροκάματο έγιναν προσωπολάτρες ενός ανθρώπου που γοητεύετε με τίτλους και αξιώματα.
Την συνέντευξη του πρώην υπηρεσιακού προέδρου δεν την αναδημοσιεύσαμε διότι πολύ απλά η προβολή και η διαφήμιση  επίσημα κοστίζει και έχει αγγελιόσημο και χαρτόσημο.
Την απάντηση όμως ενός Απολλωνιστή οφείλουμε να την δημοσιεύσουμε !
Δείτε λοιπόν τι είπε στην εφημερίδα Μέτροσπορ



Οι χθεσινές δηλώσεις του πρώην ‘’προέδρου’’ της ΠΑΕ Απόλλων 1926, Βασίλη Ανατολίτη στο Metropolis 95,5 προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του νέου προέδρου του ερασιτέχνη, Αλέξανδρου Νεράντζη.
Με τοποθέτησή του, απαντά στον Ανατολίτη, αναφέροντας αρχικά: «Είναι μεγάλη ντροπή να μιλάει ο συγκεκριμένος κύριος για την περσινή χρονιά...Μια χρονιά καταστροφική τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο για τον Απόλλωνα...Δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ παραπάνω με τον συγκεκριμένο κύριο απλά καλό είναι να ακουστεί και η αλήθεια! Να μας πει ο...αντιπρόεδρος της FootballLeague  που πήρε μια ΠΑΕ χωρίς ένα ευρώ και χωρίς χρέη, πώς κατάφερε να ρίξει αγωνιστικά την ομάδα στην FootballLeague 2, μην έχοντας καν την δυνατότητα να αγωνιστεί στα playout...Πώς πήρε μια ποδοσφαιρική ακαδημία με 300 παιδιά και την οδήγησε στον γκρεμό, ξεχνώντας ότι εκτός από έσοδα, αλλά υπάρχουν και έξοδα... Πώς δεν πλήρωσε ένα ευρώ από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στον «κακό» ερασιτέχνη...Δεν πλήρωσε ένα ευρώ για το ρεύμα που καταναλώθηκε στους νυχτερινούς αγώνες της ομάδας, αφήνοντας ένα πολύ μεγάλο χρέος στον «κακό» ερασιτέχνη...».
«Για άλλη ομάδα προόριζε τον εαυτό του»
Ο Αλέξανδρος Νεράντζης συνέχισε αναφέροντας: «Τον προκαλώ επίσης να δώσει στην δημοσιότητα τα τιμολόγια που πλήρωσε για τα έξοδα συντήρησης του γηπέδου! (Ηλεκτρολογικές εργασίες και συντήρηση χλοοτάπητα)... Επίσης θέλω να του θυμίσω ότι όταν αναφέρεται στην διοίκηση του ΜΓΣ Απόλλων, αναφέρεται σε ανθρώπους με μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα, οι οποίοι αφήνουν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους και αφιερώνουν χρόνο στον Απόλλωνα και όχι σε ανεπάγγελτους! Θα μπορούσα να πω και άλλα πολλά, αλλά ευτυχώς οι Απολλωνιστές ξέρουν τι «εγκλήματα» διαπράχθηκαν πέρυσι...Γιατί για ποδοσφαιρικά «εγκλήματα» μιλάμε...». Ολοκλήρωσε αφήνοντας κι άλλες αιχμές: «Αρκετά ασχολήθηκε ο συγκεκριμένος κύριος με τον Απόλλωνα και αρκετό κακό διέπραξε....Βέβαια η αλήθεια είναι ότι για άλλη ομάδα προόριζε τον εαυτό του, αλλά στην δική μας κατά λάθος βρέθηκε... Θέλω να τονίσω ότι όσο θα είμαι επικεφαλής της διοίκησης κανείς δεν θα παίζει με το όνομα του Απόλλωνα και τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο...».
Πηγή :metrosport.gr & Pame bala 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου