Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ : ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΗΡΕ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.




Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Ωραιόκαστρο

oraiokastro omadiki

oraiok panigrismoi
oraiok kosmo
oraiok eyosmos eisodos


Αρχικά, η ΑΕ Ευόσμου ήταν αυτή που προηγήθηκε πρώτη, όταν ο Ταραμάς από πλεονεκτική θέση άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στους Ευοσμίτες μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Την περσινή εντυπωσιακή πορεία στον θεσμό του κυπέλλου έφερε στις μνήμες των φιλάθλων του ο Κεραυνός, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση για την 3η φάση του κυπέλλου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωσταντάκα που σημείωσε χατ-τρικ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κωσταντάκας άναψε… μηχανές και έβαλε ξανά τον Κεραυνό στο παιχνίδι, κάνοντας με ωραίο πλασέ το 1-1. Στο 75′, η ΑΕ Ευόσμου κέρδισε πέναλτι και αποβολή του Πάφρα, παίρνοντας ξανά προβάδισμα με τον Σταματάκη, δείχνοντας ότι ο αγώνας γέρνει προς το μέρος της.

Ωστόσο, ο Κωσταντάκας είχε διαφορετική άποψη, καθώς μετά από ωραία μπαλιά του Ουσταμπασίδη, ισοφάρισε με πλασέ στο 82ο λεπτό και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Κωσταντάκας ολοκλήρωσε το… one man show, σημειώνοντας χατ-τρικ στο 101′ της παράτασης και πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή για τον Κεραυνό σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.
Παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και αγωνιζόμενος παραπάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 και να πάρει μια εντυπωσιακή πρόκριση.


Οι κύριες στιγμές του αγώνα
16′ Δοκάρι ο Κωσταντάκας
26′ 0-1 ο Ταραμάς για την ΑΕ Ευόσμου
62′ 1-1 ισοφαρίζει ο Κεραυνός με Κωσταντάκα
75“ 1-2 με τον Σταματάκη για την ΑΕ Ευόσμου
75′ Κόκκινη ο γκολκίπερ Πάφρας του Κεραυνού
82′ Ισοφάριση σε 2-2 για τον Κεραυνό με τον Κωσταντάκα
84′ Δοκάρι ο Τάσιος
101′ Ανατροπή σε 3-2 με χατ-τρικ του Κωσταντάκα
118′ Δοκάρι του Ουσταμπασίδη
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Παφρας, Λιωτηρης, Τοπαλιδης, ΜΑΚΡΙΔΗΣ, Πουσουλιδης (75′ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ), Ουσταμπασιδης, Τεζαψιδης (34′ Εξαδακτυλος), ΜΠΑΚΤΑΡΑΣΙΑΝ, ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΣ, ΓΑΒΡΙΔΗΣ, Τζιμανης(53′ ΤΑΣΣΙΟΣ)
ΑΕ ΕΥΟΣΜΟΥ: Πεππας, Ζωμενος, Σαμπιασβιλη, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΠΙΛΟΡΙΔΗΣ, Λαμη, Αποστολιδης(55′ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ), Ντοκου-Ρενατο, ΤΑΡΑΜΑΣ(77′ Λαφτσιδης Μ.), Τσιαουσης(61′ Λαφτσιδης Σ.), ΜΠΑΤΑΛΗΣ
epsm24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου