Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ : ΕΡΙΞΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΣΤΑ ΚΥΜΙΝΑ...




Με δύο γκολ του Νταντάμη στα τελευταία λεπτά, ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου επιβλήθηκε με 4-1 του Ολυμπιακού Κυμίνων, παίρνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γιώργου Αμανατίδη στο πρώτο ματς μπροστά στο κόσμο της, μπήκε δυναμικά και κατάφερε πολύ γρήγορα να πάρει προβάδισμα με δύο τέρματα. Αρχικά, ο Ρεσούλι άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό, για να έρθει ο Πανιτσίδης στο 15ο λεπτό και να γράψει το 2-0. Ο Ολυμπιακός στην επανάληψη κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι, ύστερα από το αυτογκόλ του Νταντάμη, φέρνοντας και πάλι το άγχος στους γηπεδούχους.

Ουσιαστικά η νίκη «κλείδωσε» στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, όπου ο Νταντάμης είπε να επανορθώσει. Με ένα γκολ στο 88′ και ένα στην εκπνοή του αγώνα, ο Νταντάμης διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός Κυμίνων αναγκάζεται πλέον να αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική με την Αυγή, χωρίς τον Νικήτα Σοϊλεμεζίδη, ο οποίος αποβλήθηκε στο 61ο λεπτό από τον διαιτητή Παπαγγέλη. Την ίδια μοίρα είχε και ο προπονητής των Κυμίνων, Γιώργος Σταμάτης, που αποβλήθηκε από τον πάγκο στα χασομέρια.



Αποβολή: Σοϊλεμεζίδης (61’).

Δοκάρι: Ρεσούλι (90’)

Σκόρερ: Ρεσούλι (2’), Πανιτσίδης (15’), Νταντάμης (56’ αυτ,88’,90’),

Διαιτησία: Παπαγγέλης (Αϊναλής – Λεζάι)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Αμανατίδης): Μορόζ, Γιαβούρογλου (68’ Πελεβάνης), Βασιλειάδης, Κατσόγλου, Ζηβαρίδης, Αμαρίλντο, Αργυρίου (58’ Χατζηβλασίου), Νταντάμης, Γιουκούδης (89’ Τραχανάς Α. ), Ρεσούλι, Πανιτσίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σταμάτης): Καστανίδης, Γιάντσος, Τζαφάι, Αγγελίδης, Τσακίρης, Αυγέρος, Βασιλείου (74’ Μαρούκης), Σαββαϊδης, Θεοδωρίδης, Τζίμας, Σοϊλεμεζίδης.
epsm24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου