Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ...

Σε αθλητικά πλαίσια η αναμέτρηση 
Ο ουρανός σκοτεινιάζει...οι κεραυνοί έρχονται...



Στη μάχη ο Χατζησαββίδης , 


Ένα καλό φάουλ για τον Άρη 

Κεραυνός Κολχικού από άλλον πλανήτη σάρωσε τον Άρη Καβαλαρίου με 3-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου , σε ένα παιχνίδι που περισσότερο ήταν φιλικής αναμέτρησης στα πλαίσια του πρωταθλήματος και οι δυο ομάδες ήθελαν να μην έχουν κάρτες και τραυματισμούς.. 

Ο Άρης Καβαλαρίου έχασε μια κλασσική ευκαιρία για το 0-1 στο πρώτο ημίχρονο καθώς δείχνει ότι είναι μια δυνατή ομάδα και ο Κεραυνός Κολχικού ανταπέδωσε με τον Καραχάλιο και τον Γκούνιο να σκοράρουν λίγο αργότερα κάνοντας το 1-0 . 

Ο Δημήτρης Χατζησαββίδης πέτυχε το 2-0 μετά από περίτεχνη ενέργεια και πλασέ στο δεύτερο ημίχρονο και ο Γιάννης Αδαμίδης έκανε το 3-0 στο 87 μετά από εξαιρετική πάσα του Ιορδανόπουλου Τάσου . 

Ξεχώρισαν επίσης οι Σαββίδης , Μουρατίδης , Σολωμονίδης για τον Κεραυνό Κολχικού και ο Δανδανάς και Σταμπουλής Δ. και Γ. για τον Άρη Καβαλαρίου. 

Κεραυνός Κολχικού και Άρης Καβαλαρίου σκέφτονται πλέον το πρωτάθλημα όπου ο Κεραυνός φιλοξενεί το Ωραιόκαστρο ενώ ο Άρης τον Ασκό στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής . 


Οι σκόρερ και η σύνθεση του Κεραυνού:
Σκόρερ: Γκούνιος (43’), Χατζησαββίδης (48’), Αδαμίδης (88’).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μαυροβουνιώτης): Παπαδόπουλος, Μπουλούκας, Ευθυμιάδης (75’ Γουνιώτης), Καραχάλιος, Σολωμονίδης, Σαββίδης, Γκούνιος, Αρνείδης (70’ λ.τ Κουτσόπουλος), Ιορδανόπουλος, Αδαμίδης, Χατζησαββίδης (65’ Μουρατίδης)

Άρκετός κόσμος στο Κολχικό


  • Στο γήπεδο του Κολχικού βρέθηκαν περίπου 500 άτομα και ο αγώνας διεξήχθη σε άριστα αθλητικά πλαίσια. Πολύ καλή η διαιτησία έπαιξε χωρίς υπερβολές για τις δυο ομάδες.



Καλό Πρωτάθλημα εύχονται από κοινού κ. Κούτουλας και κ. Κορδάς
οι πρόεδροι του Άρη Καβαλαρίου και του Κεραυνού Κολχικού 


  • Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Κεραυνού Κολχικού κ. Κορδάς Γιώργος μετά το τέλος του αγώνα.  


" Μια σημαντική νίκη για το θεσμό του κυπέλλου για την ομάδα μας αλλά πλέον το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με το Ωραιόκαστρο.Καλή συνέχεια στον Άρη Καβαλαρίου . " 


  • Από την άλλη ο πρόεδρος του Άρη Καβαλαρίου κ. Αγγελος Κούτουλας δήλωσε : 


" Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας δίκαια κέρδισε ο Κεραυνός Κολχικού και πλέον στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Ευχόμαστε στον Κεραυνό μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου